Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5E0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-5E0
Cod produs
Y4BZP98R-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu WB91R-5E0 este preferata clientilor nostri! Vrei sa stii care sunt motivele pentru care foarte multi o prefera in locul originalei? Totul a pornit de la simplul fapt ca are fix aceleasi calitati! Doar pretul a facut ca alegerea sa fie luata cu o asa de mare usurinta. Este multa mai ieftina aceasta pompa de combustibil si are si avantajul ca vine insotita de o garnitura care te ajuta la etansarea corecta de blocul motor. Este perfect compatibila cu buldoexcavatorul si faptul ca este produsa in Europa garanteaza folosirea materialelor de calitate in fabricarea ei.

Probabil ca si tu esti tentat sa elimini mentenanta atunci cand lucrurile par sa functioneze foarte bine, presupunand ca vei identifica problemele iminente ale utilajelor inainte ca acestea sa cedeze complet. Te poti pacali foarte usor si ai putea sa te trezesti cu niste costuri de reparatii extrem de mari. Un serviciu de mentenanta este exact ce iti trebuie! Vino la ACN Piese Utilaje si afla cum poti sa fii productiv permanent si sa ai intreaga flota de utilaje functionala la capacitate maxima!

Pompa de alimentare Komatsu WB91R-5E0 - mareste eficienta motorului!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

O astfel de pompa de alimentare pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5E0 vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Aceasta pompa de alimentare Komatsu WB91R-5E0 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura