Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta pentru punte Carraro 643628

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
F4XHSVGB-RA
Out Of stock
Descriere
Acest simering fuzeta punte Carraro 643628 este un produs pe care il gasesti in depozitul nostru, de calitate, fabricat la cele mai inalte standarde! Ai ocazia sa gasesti un partener de incredere! Si, mai mult, pe langa un produs de calitate, primesti si o garantie a marcii! Piesa este fabricata in uzinele originale Carraro din Italia, asa incat tu te poti mandri cu un produs de mare clasa!

Simeringul sau ‚semeringul’, asa cum mai este el denumit, reprezinta o garnitura de etansare, care se monteaza cu ajutorul unui inel (resort), fiind folosit pentru etansarea diverselor componente ce necesita izolare, o bariera intre interior si mediul exterior.
Alege sa faci o minima investitie, intr-o piesa de calitate, si protejeaza cu ajutorul lui un angrenaj costisitor!

Un simering fuzeta punte Carraro 643628 este un articol ce rezista!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Servicii de mare clasa, gratuit pentru tine!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Garantie
Acest simering fuzeta pentru punte Carraro 643628 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Livrare
Un simering fuzeta punte Carraro 643628 este o achizitie buna, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu!

Montaj
Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres! Alege sa beneficiezi de mentenante corespunzatoare pentru vehiculele tale!

Specificatii tehnice
• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura