Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering McCormick 3665328M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick
Cod produs
9J2Z17C3-RA
Out Of stock
Descriere
Acest simering McCormick 3665328M1 este un produs ce are si el un rol in bunul mers al utilajului tau! Aceasta garnitura elastica de etansare se monteaza pe anumite organe cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel. Piesa este fabricata in uzinele originale Carraro din Italia si are la baza doar cele mai performante si moderne materii prime! Utilajele au nevoie de astfel de piese de transmisie calitative.

Asigura-te ca achizitionezi doar articole perfect compatibile pentru vehiculele ce se afla in grija ta! Industria a evoluat uimitor, numai daca ne uitam la ultimii ani, si, odata cu ea inovatiile in materie de piese de schimb. Motto-ul in care noi credem cu tarie este: „investim corect, alegem optim”! Apeleaza la consultantii nostri chiar acum!

Un simering McCormick 3665328M1 este un produs de incredere!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat, iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Servicii complexe la dispozitia ta!
Ne dorim ca tu sa ai la dispozitie toate resursele pentru bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Cu noi alaturi de tine, munca devine mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri extra.

Acest simering McCormick 3665328M1 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este extrem de importanta! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Un simering McCormick 3665328M1 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!
Livrarea nu trebuie sa fie un moment de stres! Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si pentru a colabora doar cu aceia!

Cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate corect! Montajul este o actiune importanta, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau!

Specificatii tehnice
• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura