Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot punte tractor Landini 8880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini
Cod produs
G98PTFV0-RA
Out Of stock
Descriere
Pentru ca ai nevoie de produse compatibile si dedicate! Pentru ca timpul tau este pretios. Pentru ca starea de bine financiar este un must have! Iata piesa revolutionara a momentului care iti va deschide portile catre o lume de top a pieselor de schimb pentru utilaje! Indrazneste sa pasesti in aceasta lume si sa te bucuri de produse performante!
O camasa rulment Landini 8880 este produsul perfect pentru tine. Este dovedit stiintific ca atunci cand cumperi produse care se potrivesc cu nevoile tale, vei fi de fapt mai fericit. Calitatea poate fi, de asemenea, buna pentru increderea noastra. Pune pret pe flow-ul financiar din compania ta!

Produse de calitate pentru orice buzunar!
O camasa rulment pivot punte fata pentru tractor Landini 8880 este compatibila cu Landini 8880HC si cu Landini 8880VM si are un rol extrem de important pentru utilajul tau: rulmentul asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia.
Acesta ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme. Daca sunt bine lubrifiati, rulmentii ajuta si la reducerea consumului de combustibil! Camasa sustine toata aceasta actiune a rulmentului. Ea este cea care imbraca rulmentul, pe suprafata sa invartindu-se bilele. Iata cum te poti asigura de buna functionare a utilajului tau, incepand de la cele mai mici detalii!

Un pachet de servicii gold!
Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri aditionale. Pentru noi, faptul ca oferim o consultanta gratuita ne propune ca fiind prietenii de incredere ai pieselor de schimb pentru utilaje.

Certificatul de garantie al unui produs iti ofera confort si timp! Timp pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta! O camasa rulment Landini 8880 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea este o operatiune de mare importanta, iar noi o tratam ca atare! O camasa rulment Landini 8880 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu-i asa ca stii exact ce efecte fantastice are un montaj executat ca la carte? Si noi stim acest aspect si de aceea propunem, ca de fiecare data, sa nu faci jonglerii care pot afecta viata si buna functionare a utilajului tau! Fii prevazator si acorda importanta montajului de calitate!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura