Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Flansa cardan pompa hidraulica Bobcat 542

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 542
Cod produs
FY1LZ5QS-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de flansa cardan pompa hidraulica Bobcat 542 este noua vedeta de la noi din depozit! Exista foarte multi factori de care trebuie sa tii cont atunci cand vine vorba de achizitionarea unei piese de schimb. Pentru a te ajuta sa economisesti putin timp, iti venim in ajutor cu cateva detalii semnificative despre piesele de schimb din depozitul nostru! Calitatea este insusirea de baza a acestora intrucat sunt prelucrate cu mare atentie si grija. De asemenea, nu vor da inapoi din cauza volumui intens de munca. In plus, acestea stiu sa treaca cu brio de orice provocare!

Pentru a rezista cat mai mult timp alaturi de utilajul tau, piesele de schimb au nevoie de cateva momente de rasfat. Cu o rutina de intretinere foarte bine pusa la punct, vei putea sa le prelungesti durata de viata pieselor de schimb. Suntem pregatiti sa-ti oferim atat sfaturi utile cu privire la acestea, cat si solutii eficiente si rapide pentru problemele cu care te confrunti! Contacteaza-ne oricand!

Piese de schimb la o calitate superioara!
Piesele de schimb nu reprezinta doar niste simpli pioni in componenta utilajului. Prin intermediul responsabilitatilor pe care le au, acestea isi pun amprenta asupra functionarii eficiente a utilajului. Astfel, aceasta flansa cardan pompa hidraulica Bobcat 542 este o piesa de legatura, care transmite cuplul de la motor catre cardanul ce angreneaza pompa hidraulica.

Alaturi de noi, nimic nu este imposibil!
Ne dorim sa lupti pentru visul tau, indiferent de circumstante! Avem incredere in tine si in utilajul tau! Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta, vei avea parte doar de beneficii. Niste beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Astfel, iti oferim:
• identificare corecta;
• solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii;
• interventii la fata locului, oriunde te-ai afla;
Asadar, ai parte de tot suportul nostru oricand si oriunde!

O flansa cardan pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 542 beneficiaza de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Fie ca ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, aceasta flansa cardan pompa hidraulica Bobcat 542 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Ne-am gandit si la scenariul in care timpul nu-ti permite sa astepti, motiv pentru care iti oferim posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam universul pieselor de schimb, iar tu iti ridici singur produsul de care ai nevoie.

Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, doar specialistii in domeniu stiu sa faca treaba ca la carte. In plus, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• 45X88X68 (dXDXL)
• 20 dinti
• 4 gauri de prindere
• echipat cu gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura