Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S160
Cod produs
KMC3LYIA-RE
Out Of stock
Descriere
Avem mii de piese de schimb, toate fascinante! Acest kit garnituri miniincarcator Bobcat S160 este prezent si el, oricand, in depozitul nostru! Imaginea de ansamblu a utilajului este alcatuita dintr-o suita de piese de schimb care isi pun amprenta asupra puterii acestuia. Piesele de schimb se afla intr-o relatie de interdependenta, sprijinindu-se reciproc. Atunci cand una dintre ele incepe sa se uzeze sau cedeaza, toate se vor afla in dificultate. Ai grija de ele!

Timpul inseamna bani! Fiind cea mai importanta resursa de care ai parte, nu iti poti permite sa-l irosesti inutil. Orice situatie nefavorabila reprezinta un inamic al timpului de care dispui. Actionand din timp, vei putea evita aparitia unor defectiuni la nivelul pieselor de schimb. Suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor oricand si oriunde! Apeleaza-ne cu incredere!

Daca vrei performanta, trebuie sa ne cunoastem!
Fiecare piesa de schimb este special conceputa pentru a imbunatati un anumit aspect ce tine de functionarea utilajului. Acest kit garnituri miniincarcator Bobcat S160 a fost special conceput pentru cilindrul de basculare/ inclinare cupa.

Te scoatem din impas! Beneficiezi de consultanta gratis!
Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam un astfel de serviciu pentru a-ti oferi beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Pentru noi, nevoile tale si ale utilajului reprezinta o prioritate. Motiv pentru care, alaturi de noi, vei avea doar de castigat! Astfel, beneficiezi de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.

Un astfel de kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat S160 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta se aplica pentru defectiunile din fabrica.

In ceea ce priveste livrarea, lucrurile sunt simple! Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest kit garnituri miniincarcator Bobcat S160 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine, iti oferim si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

Montarea unei piese de schimb poate fi privita drept o sabie cu doua taisuri. Pentru a evita deteriorarea prematura a unei piese de schimb, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. Mai mult, ne poti contacta! Avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:

• Piulita H = 38mm
• 3 oringuri
• 3 garnituri
• 1 simering
Trimite mesaj
Din Gura in Gura