Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pentru miniexcavator Bobcat 324

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 324
Cod produs
RXBWHGON-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa miniexcavator Bobcat 324 este noua vedeta din depozitul nostru! O piesa de schimb cu o responsabilitate anume in viata utilajului, aceasta este pregatita sa-i ofere bratului de utilaj sustinerea de care are nevoie. De la cea mai mare piesa de schimb, pana la cea mai mica, acestea contribuie la functionarea eficienta a utilajului pe care il detii. Sunt complementare, sprijinindu-se reciproc in timpul tuturor activitatilor. Ai grija de starea lor de sanatate! Cand una incepe sa se uzeze sau cedeaza, intreg sistemul va fi afectat.

Piesele de schimb nu sunt facute sa reziste o vesnicie! Asa cum sugereaza si producatorul, acestea au nevoie de o rutina speciala de intretinere. Solutii exista! Programeaza revizii, constante, pentru utilajul pe care il detii si verifica fiecare piesa de schimb, in parte, inainte de inceperea activitatilor. Daca ai nevoie de ajutor, stii unde ne poti gasi!

Descopera toate detaliile care te intereseaza! Trebuie doar sa ne suni!
Piesele de schimb sunt unice! Fiecare este responsabila de un anumit segment, in ceea ce priveste buna functionare a utilajului. In general, bucsele au trei functii fundamentale, si anume: de sustinere, de ghidare si de fixare. Aceasta bucsa miniexcavator Bobcat 324 se monteaza in partea superioara a H-ului de cupa.

Serviciul gratuit de consultanta
O super echipa, gata sa-ti sara in ajutor oricand si oriunde? Da, astia suntem noi! Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit, prin intermediul caruia tu vei avea parte de beneficii pe care nu le-ai mai intalnit pana acum.
Astfel, alaturi de noi vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului. Nu conteaza in ce colt al tarii te afli! Stim sa ajungem pana la tine!

Aceasta bucsa pentru miniexcavator Bobcat 324 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Se aplica in cazul defectiunilor din fabrica.

Pentru a comanda aceasta bucsa H cupa fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Dupa plasarea comenzii si pregatirea amanuntita a coletului, aceasta bucsa miniexcavator Bobcat 324 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti! Ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor! Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. In plus, ne poti contacta intrucat avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• 30x40x21mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura