Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat 741

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 741
Cod produs
JH7V4ETD-RE
Out Of stock
Descriere
Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat 741 si-a facut aparitia in depozitul nostru! Simti ca a venit timpul pentru o schimbare, dar nu stii ce sa alegi? Atunci cand auzim de o posibila schimbare, avem tendinta de a intra in zona noastra de confort. Dar schimbarile sunt benefice atat pentru tine, cat si pentru utilajul tau. Dotat cu piese de schimb performante, utilajul tau va fi pregatit sa cucereasca lumea alaturi de tine. Apeleaza-ne cu incredere pentru a face cea mai buna alegere pentru utilajul tau! Avem piese de schimb pentru toate modelele de utilaje!

Ceasul ticaie, iar deadline-ul iti bate la usa? Te confrunti cu o problema a carei solutie este o enigma? Nu te ingrijora! Iti suntem alaturi! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic, iar noi o sa ne ocupam de identificarea unei solutii rapide si potrivite. Stim ca timpul inseamna bani! Motiv pentru care raspundem prompt!

Iti sarim in ajutor si, fara indoiala, impreuna gasim cele mai bune solutii!
Piesele de schimb sunt diferite, fiecare avand cate o responsabilitate anume in viata utilajului. Un astfel de tampon cabina miniincarcator Bobcat 741 a fost special conceput si realizat pentru a reduce vibratiile. Se poate monta in mai multe locuri: la cabina, la motor etc.

Ai parte de tot suportul nostru oricand si oriunde!
Un parteneriat de succes are la baza o comunicare directa si transparenta! Ne dorim sa-ti oferim o colaborare bazata pe incredere si respect. Motiv pentru care, inca de la inceput, am infiintat serviciul de consultanta gratuit. Beneficii peste beneficii doar pentru tine si utilajul pe care il detii! Alaturi de noi, o sa ai parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.

In cazul in care acest tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat 741 ajunge la tine prezentand defectiuni din fabrica, producatorul iti ofera 6 luni de garantie.

Pasii pentru a comanda un tampon cabina miniincarcator Bobcat 741 nu sunt complicati. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu-ti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam cu bratele deschise!

Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! In plus, ne poti contacta! Mecanicii nostri abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii.

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura