Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat 530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 530
Cod produs
JHQBRST4-RE
Out Of stock
Descriere
Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat 530 reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii! Aceasta piesa de schimb a fost prelucrata cu mare atentie si grija, promite sa reziste indelung. Noi suntem de parere ca va fi dragoste la prima vedere! Ofera-i utilajului tau piese de schimb la o calitate superioara. Gasesti astfel de piese in depozitul nostru! Zilnic, incercam sa ne imbunatatim serviciile pentru a-ti oferi o experienta placuta. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Optimismul este cheia succesului! Abordand o atitudine pozitiva, vei putea atrage doar lucruri bune! Desi este greu, nu lasa problemele sa-si puna amprenta asupra activitatii tale. Fiecare problema are si o solutie. Ia legatura cu noi atunci cand simti ca situatia a scapat de sub control. Te ajutam noi sa identifici cele mai eficiente si rapide solutii. Echipa noastra abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau!

Avem produse concepute pentru performanta!
Piesele de schimb sunt diferite, fiecare avand un rol in buna functionare a utilajului. Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat 530 a fost special conceput si realizat pentru a reduce vibratiile. Se poate monta in mai multe locuri: la cabina, la motor etc.

Beneficii peste beneficii alaturi de noi!
Tinem la tine si la utilajul pe care il detii! Tocmai din acest motiv, suntem alaturi de tine oricand si oriunde! Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. O sa beneficiezi de o identificare corecta, de solutii practice in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Tinem legatura!

Grija noastra pentru tine este una aparte! Un tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat 530 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica!

Livram cu drag pentru tine! Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, acest tampon cabina miniincarcator Bobcat 530 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. In plus, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Cu aceasta ocazie, facem cunostinta si iti prezentam depozitul nostru!

In general, partea de montaj reprezinta un proces migalos. Apeleaza doar la specialistii din domeniu. Au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza amatorilor. De asemenea, ne poti contacta intrucat avem o echipa de mecanici foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura