Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S850

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S850
Cod produs
14JZDH32-RE
Out Of stock
Descriere
Acest intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S850 este disponibil in depozitul nostru! Conceputa cu atentie si grija, calitatea acestei piese de schimb este pe masura asteptarilor tale. Depozitul nostru gazduieste mii de piese de schimb. In domeniul in care tu activezi, calitatea este cea care va face diferenta! Echipat cu piese de schimb la o calitate superioara, utilajul tau va functiona la capacitate maxima. Nu mai trebuie sa stai cu grija ca ceva rau ar putea sa se intample!

Alaturi de calitate, si intretinerea pieselor de schimb este un aspect de care ar trebui sa tii cont. Fara o intetinere corespunzatoare, asa cum recomanda si producatorul, piesele de schimb se vor confrunta cu probleme in timp. Ai grija de starea lor de sanatate! Verifica-le cu atentie inainte de inceperea oricarei activitati. Piesele de schimb se aseamana cu plantele. Cu cat le ingrijesti, cu atat vor rezista mai mult in timp!

Piesele de schimb si povestea din spatele lor
Piesele de schimb sunt inzestrate cu un rol unic. Astfel, un intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S850 este responsabil de tinerea in tensiune a curelei de transmisie dintre volanta si pompa hidraulica.
Face parte din categoria pieselor pentru motor si ai cu siguranta nevoie de el in stare buna, pentru buna functionare a echipamentului.

Alaturi de noi nimic nu este imposibil!
Deoarece tinem la tine si la utilajul pe care il detii, inca de la inceput am infiintat serviciul de consultanta gratuit. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi! Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Succesul tau este si succesul nostru!

Un astfel de intinzator curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S850 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti toate detaliile.

Stim ca timpul inseamna bani! Tocmai din acest motiv avem vesti bune in ceea ce priveste livrarea. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S850 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Din punctul nostru de vedere, ar trebui sa apelezi doar la specialisti in domeniu pentru a evita deteriorarea prematura a piesei de schimb. De asemenea, ne poti contacta! Avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Diametru rola: 76mm
• Lungime = 35,5mm
• Distanta intre rola si arc = 90mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura