Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa intinzator curea pompa hidraulica Bobcat T320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T320
Cod produs
3RVEIOZ7-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa curea pompa hidraulica Bobcat T320 te asteapta pregatita in depozitul nostru! Esti pasionat de piesele de schimb si vrei sa afli cat mai multe despre acestea? Bine ai venit in universul utilajelor! Alaturi de noi, vei descoperi atat informatii esentiale despre piesele de schimb, cat si solutii eficiente pentru problemele cu care te-ai putea confrunta. Piesele de schimb vin insotite de o poveste, fiecare fiind diferita.

Pasiunea pentru un anumit domeniu te transforma intr-un invingator! Facand ceea ce iti place, nu te vei simti niciodata constrans. Noi iti suntem alaturi! Echipa noastra este bine pregatita si dornica sa-ti sara in ajutor atunci cand te cofrunti cu o problema. Contacteaza-ne sau scrie-ne pe retelele sociale. Raspundem prompt!

Bucsa curea pompa hidraulica Bobcat T320 - calitatea face diferenta! Echipeaza-ti corespunzator utilajul!
Imaginea de ansamblu a utilajului tau este alcatuita dintr-o suita de piese de schimb ce joaca un rol fundamental in buna functionare a acestuia. Astfel, o bucsa curea pompa hidraulica Bobcat T320 se monteaza pe bratul utilajului, in mai multe locuri. Rolul sau este de a optimiza manevrabilitatea utilajului.

Stim sa raspundem solicitarilor tale!
In domeniul in care tu activezi, timpul este cea mai importanta resursa! Suntem constienti de faptul ca nu iti permiti sa-l irosesti. Tocmai din acest motiv, inca de la inceput am infiintat serviciul de consultanta gratuit. Prin intermediul acestuia, iti suntem alaturi oricand! Beneficiezi de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de tipul utilajului pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Tu doar trebuie sa ne contactezi. De restul ne ocupam noi!

O bucsa intinzator curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat T320 vine alaturi de un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni si vizeaza defectiunile din fabrica. Rareori, ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa fii informat cu privire la acest aspect.

In ceea ce priveste livrarea, avem cateva vesti! Intrucat stim cat de important este timpul pentru tine, noi ne-am gandit la doua scenarii favorabile. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu iti permite sa astepti, te asteptam la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru si iti ridici personal piesa de schimb de care ai nevoie.

Pentru montaj, recomandarea noastra este sa alegi cu grija persoana care se va ocupa de utilajul tau. Orienteaza-te catre specialisti in domeniu! Nu-ti lasa utilajul pe mana amatorilor. De asemenea, ne poti contacta! Echipa noastra abia asteapta sa te cunoasca!

Dimensiuni:

• 30 x 40 x 40 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura