Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa intinzator curea pompa hidraulica Bobcat T300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T300
Cod produs
9215ZNL3-RE
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit in universul pieselor de schimb! Aceasta bucsa curea pompa hidraulica Bobcat T300 este disponibila in depozitul nostru! Stim ce ii lipseste utilajului tau pentru a functiona la capacitate maxima! Aceasta bucsa! Fiind prelucrata dintr-un aliaj dur, aceasta va rezista temeinic in timp. Prin intermediul pieselor de schimb performante, investesti in viitorul utilajului tau! Scapa de stres si griji!

Problemele pot aparea oricand, punandu-ti bete in roate. Nu le permite sa-ti afecteze afacerea! Cand simti ca totul este impotriva ta si nimic nu merge cum ar trebui, contacteaza-ne. Echipa noastra este pregatita sa-ti sara in ajutor! Orice problema are o rezolvare! Iti oferim solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii.

Piesele de schimb si rolul lor fundamental in viata utilajului
Imaginea de ansamblu a utilajului tau este alcatuita dintr-o suita de piese de schimb ce joaca un rol fundamental in buna functionare a acestuia. Astfel, o bucsa curea pompa hidraulica Bobcat T300 se monteaza pe bratul utilajului, in mai multe locuri. Rolul sau este de a optimiza manevrabilitatea utilajului.

Stim sa raspundem solicitarilor tale!
In domeniul in care tu activezi, timpul este cea mai importanta resursa! Suntem constienti de faptul ca nu iti permiti sa-l irosesti. Tocmai din acest motiv, inca de la inceput am infiintat serviciul de consultanta gratuit. Prin intermediul acestuia, iti suntem alaturi oricand! Beneficiezi de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de tipul utilajului pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Tu doar trebuie sa ne contactezi. De restul ne ocupam noi!

O bucsa intinzator curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat T300 vine alaturi de un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni si vizeaza defectiunile din fabrica. Rareori, ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa fii informat cu privire la acest aspect.

In ceea ce priveste livrarea, avem cateva vesti! Intrucat stim cat de important este timpul pentru tine, noi ne-am gandit la doua scenarii favorabile. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu iti permite sa astepti, te asteptam la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru si iti ridici personal piesa de schimb de care ai nevoie.

Pentru montaj, recomandarea noastra este sa alegi cu grija persoana care se va ocupa de utilajul tau. Orienteaza-te catre specialisti in domeniu! Nu-ti lasa utilajul pe mana amatorilor. De asemenea, ne poti contacta! Echipa noastra abia asteapta sa te cunoasca!

Dimensiuni:

• 30 x 40 x 40 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura