Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt dimensiune 50x440 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
SALR29KY-C
Out Of stock
Descriere
Mai cauti in alta parte? Nu mai este cazul! Acest bolt dimensiune 50×440 mm este o piesa pe care utilajul tau o merita! Dar, mai mult, provocarea principala vine atunci cand soseste timpul pentru repararea sau inlocuirea pieselor de schimb. Atunci te afli in fata unei decizii care poate schimba viata utilajului tau.

Opteaza si tu pentru produse de top! Alege acest bolt calitativ - este un reper fabricat dintr-un metal dur, de inalta calitate. O astfel de piesa va contribui si el la buna functionare a utilajului tau, vreme indelungata!

Cere acum o oferta pentru acest bolt dimensiune 50×440 mm si poate fi al tau imediat!

Produsele noastre nu zabovesc prea mult la noi pe rafturi! Ele sunt adunate rapid, conform comenzii, ambalate corespunzator si expediate intr-un suflet! Ai sa primesti acest bolt dimensiune 50×440 mm in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site!

Alaturi de noi achizitionezi numai piese de ultima generatie!

Un montaj improvizat, sau pe care l-ai incredintat unui amator fara experienta este un fel de inceput al sfarsitului.
O piesa de schimb careia nu i se ofera un mediu de functionare corespunzator se uzeaza mult mai repede. Mai mult decat pierderea investitiilor, aceasta poate deveni un pericol pentru conducatorul utilajului!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura