Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Siguranta Caterpillar 8J-5309

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar
Cod produs
CEP5IQMD-C
Out Of stock
Descriere
Aceasta siguranta Caterpillar 8J-5309 este propunerea specialistilor nostri pentru utilajul pe care il detii, pentru ca tu sa reusesti sa optimizezi durata de functionare a masinariei tale.
Aceasta siguranta este fabricata dintr-un metal dur, de inalta calitate, asa ca promite sa reziste indelung. O asemenea componenta din gama de top a fost realizata pentru a rezista celor mai dificile incercari! Convinge-te si tu!

Cere acum o oferta pentru aceasta siguranta Caterpillar 8J-5309 si poate fi a ta imediat!
Livram rapid, oriunde ai fi! Este clar pentru noi ca ai nevoie de reparatii urgente! O zi de munca in stand by nu aduce decat pierderi de timp, bani si energie, atat de pretioase activitatii tale!
Primesti aceasta siguranta Caterpillar 8J-5309 in timp util, oriunde ai fi, cu plata la livrare, sau o poti ridica direct din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi o cerere de pe site, pentru a depune o comanda!

Alaturi de noi achizitionezi numai piese de ultima generatie!
Incercam sa acoperim toate serviciile necesare sustinerii activitatii tale, prin colaborari cu mecanici experimentati din diferite regiuni.
Daca vrei sa ai un montaj de calitate si nu numai, pentru ca efectueaza o gama foarte diversa de interventii tehnice, spune-ne si ii vei putea solicita pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau. Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare!

Dimensiuni 13x30x10mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura