Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Siguranta dinte E380

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
E380
Cod produs
VJAKN1XU-C
Out Of stock
Descriere
Aceasta siguranta dinte E380 este exact piesa de schimb de care utilajul tau are maxima nevoie pentru un rulaj perfect. Nu te uita ca vorbim despre o componenta de mici dimensiuni, ceea ce iti propunem este un reper de calitate superioara!
Nu face compromisuri, nu este cazul! O asemenea siguranta a fost fabricata dintr-un metal dur, de calitate. Este o piesa ce se remarca prin rezistenta si te asteapta deja pe rafturile noastre, gata de drum catre tine!

Cere acum o oferta pentru aceasta siguranta dinte E380 si poate fi a ta imediat!
Suntem preocupati sa expediem produsele noastre cat mai rapid, asa cum si tu esti preocupat sa-ti remediezi defectiunile!
Primesti aceasta siguranta dinte E380 in circa 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru daca vrei sa ne vizitezi! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi telefonic, sau sa completezi o cerere pe site!

Suntem implicati! Apeleaza-ne si te vom scoate din incurcaturi!
Montajul este si el o investitie - primul lucru pe care il putem face sa ne protejam piesele de schimb! Asadar, ce ne ramane de facut? Sa lasam profesionistii sa isi faca treaba si sa rezistam tentatiei de a improviza, chiar daca la prima vedere totul pare simplu si ieftin. In aproape toate cazurile pe care le-am intalnit, realitatea s-a dovedit fix contrarie.

dimensiuni 10x21x8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura