Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva pentru miniexcavator Bobcat E50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E50
Cod produs
FCPZY5W0-RE
Out Of stock
Descriere
Electrovalva miniexcavator Bobcat E50 asteapta nerabdatoare la noi pe site! O piesa de o calitate superioara care abia asteapta sa-i ofere utilajului tau ocazia de a functiona eficient si util. Piesele de schimb au puterea de a-i conferi utilajului o anumita personalitate, acestea iesind din anonimat. Stim cat este de important pentru tine ca utilajul tau sa lucreze la capacitate maxima. Deoarece lucrezi intr-un domeniu in care timpul reprezinta o variabila considerabila, sanatatea pieselor de schimb devine o prioritate. Ai grija de utilajul tau! Ofera-i doar ce este bun!
Electrovalva pentru miniexcavator Bobcat E50 are drept insusire de baza calitatea. Inca de la inceput, ne-am dorit sa lucram doar cu furnizori de incredere care sa ne livreze piese de schimb eficiente. Empatizam cu tine si ne dorim sa economisesti timp. Acesta este o resursa cu o anumita greutate in orice afacere. Calitatea pieselor de schimb te ajuta sa economisesti timp intrucat utilajul tau va functiona fara intrerupere.

Cu ce se ocupa o electrovalva miniexcavator E50
Bobina are o singura responsabilitate, si anume, de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului. Cu alte cuvinte, daca bobina utilajului tau se deterioreaza pe parcurs, motorul acestuia se va impotmoli atunci cand trebuie oprit.

Serviciul de consultanta gratuit
De-a lungul timpului, ne-am concentrat asupra unei comunicari eficiente si transparente. Comunicarea este foarte importanta, pe baza ei cladindu-se parteneriatul dintre noi si client. Tocmai din acest motiv, am infiintat serviciul de consultanta gratuit care porneste de la personalizarea solutiilor in functie de tipul de utilaj pe care il detii. Alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului la nevoie.
Garantia reprezinta un aspect prioritar pentru noi, motiv pentru care nu uitam sa adaugam in coletul tau si certificatul de garantie. Astfel, o electrovalva miniexcavator Bobcat E50 dispune de 6 luni de garantie.
Livrarea se efectueaza in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Daca simti ca timpul te preseaza, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.
In ceea ce priveste montajul, sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Au existat situatii neplacute in care piesele s-au deteriorat prematur din cauza colaborarii cu amatori. Ai grija de utilajul tau! Alege doar ceea ce este mai bun.
Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura