Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt dimensiune 105x16mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
ADPC4IXV-C
Out Of stock
Descriere
Te uiti la el in imaginile alaturate? Acest bolt dimensiune 105x16mm este un reper calitativ pentru utilajul tau! Afla ca a fost fabricat de renumita Carraro, dintr-un metal dur, de inalta calitate, tocmai ca sa poata face fata unei exploatari de durata.
Un asemenea bolt este un inceput de drum, intrarea in universul pieselor de schimb de calitate, care schimba radical traiectul utilajelor tale. Ai incredere in produsele propuse de noi!
Alege sa profiti de oferta noastra si vei avea piese de calitate la un pret dintre cele mai bune, livrate in 24 de ore! Suna-ne si te convingi!

Cateodata calitatea este tot ce conteaza!
O defectiune, care este oricum inevitabila, dar care a fost rezolvata corespunzator, iti aduce oportunitatea de a investi corect si de a afla informatii folositoare activitatii pe care o intreprinzi! Ca sa fii sigur ca parcurgi in mod corect o situatie dificila, aliaza-te cu angajatii nostri si vei fi asistat pe tot parcursul experientei tehnice! Apelul tau este preluat rapid, iar agentii nostri actioneaza in timp util, pentru ca utilajul tau sa se recupereze 100% si sa fie apt de munca!

Cere acum o oferta pentru acest bolt dimensiune 105x16mm si maine poate fi al tau!
Timpul tau este pretios si stim foarte bine acest lucru. Asa ca facem o expediere rapida! Primesti acest bolt dimensiune 105x16mm in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca iti face placere. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa accesezi produsul pe site!

La cerere, putem oferi si asistenta tehnica in vederea constatarii defectiunilor sau a remedierii acestora pentru utilajul tau, in atelier fix sau la punctul de lucru al utilajului. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu. Pentru montarea pieselor noi, reparatii complexe sau revizii periodice. Nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura