Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt cupa pentru miniexcavator Bobcat 220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 220
Cod produs
CW9T21U8-D
Out Of stock
Descriere
Cauti bolt cupa miniexcavator Bobcat 220 pentru utilajul tau? Esti in locul potrivit. Noi nu cunoastem cuvintele ”nu avem, nu stim, nu se poate”. Ai nevoie? Aducem! Mai mult, punem pret pe calitate si intreprindem demersuri constante pentru a-ti oferi o piesa de valoare, de la producatori de top. Nu ezita sa apelezi la noi, utilajul tau are nevoie de tot ce e mai bun! Depozitul nostru este aprovizionat constant, astfel incat vei gasi acest bolt disponibil permanent in paleta noastra de produse.

Activitatea noastra e pura pasiune si implicare. Ne dorim sa te stim multumit si pentru asta iti oferim pachetul complet. Avem pentru tine o echipa intreaga gata sa te ajute, de la cea mai simpla situatie pana la cea mai complicata. Noi nu avem probleme, doar solutii. Contacteaza-ne si lasa-ne pe noi sa ducem tot greul!

Depozitul nostru te asteapta numai cu piese de calitate!

Atunci cand vorbim despre bolt cupa pentru miniexcavator Bobcat 220 e important ca tu sa detii informatiile corecte despre rolul si proprietatile acestuia, astfel incat iti putem spune urmatoarele:

• prinde cupa de bratul de excavare
• este prelucrat dintr-un aliaj dur
• este tratat termic pentru rezistenta la exploatare intensa

Oferind utilajului tau piese de ultima generatie, contribui la prelungirea vietii acestuia si la buna desfasurare a activitatii tale.
La noi gasesti cele mai utile informatii si solutii!
Stim cat de ocupat esti si cat de mult conteaza sa te poti baza pe ajutor rapid. Noi iti punem la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta. Suntem aici pentru tine, asa ca nu pierde timpul si energia incercand sa ii dai singur de cap. Trebuie doar sa ne suni. Restul e magie! Impreuna identificam situatia in care se afla utilajul tau si gasim piesa potrivita. Apoi invartim toate rotitele, astfel incat, piesa sa ajunga la tine in timp util.

O veste buna pentru tine si pentru utilajul tau este faptul ca, pentru acest bolt cupa miniexcavator Bobcat 220 beneficiezi de o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Stim ca situatiile neplacute nu au rabdare, asa ca iti punem la dispozitie un super serviciu de livrare, oriunde in tara, pentru a intra in posesia acestui bolt cupa  miniexcavator Bobcat 220 in aproximativ 24 de ore.
Nu mai astepta, contacteaza-ne folosind oricare din numerele de telefon afisate pe site sau daca ai drum prin zona, te asteptam sa ne cunoastem si sa identificam nevoile utilajului tau!

Piesa ta nou achizitionata pretuieste mainile de aur. Pentru un motaj corect este important sa alegi un profesionist! In cazul in care nu stii la cine sa apelezi, intreaba-ne si indiferent unde te-ai afla, noi te vom ajuta!

Specificatiile tehnice:

30mm diametru x 172 mm Lungime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura