Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set garnituri piston sanie Caterpillar 424

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424
Cod produs
EJBWDOQV-RA
Out Of stock
Descriere
Acest set garnituri piston sanie buldoexcavator Caterpillar 424 compatibil si cu Caterpillar 424D, este o realizare exceptionala, la care au participat, contribuind cu experienta si cunoastere, cei mai notabili specialisti din lume. Acest produs de incredere asigura o buna etansare a pistoanelor saniei si o functionare optima a acestora, fixand sania bratului de sasiu. Daca alegi acest set, faci primul pas spre un rulaj perfect al utilajului tau. Insa, iti recomandam cu fermitate si un al doilea pas: acela de a opta pentru un montaj ca la carte, realizat intr-un service cu experienta.

Piese de schimb pentru viitor!
Acest set garnituri piston sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 424 este un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie sigura care inspira incredere. Chiar si asa, articolul nu este infailibil, iar noi recomandam sa ai grija la cateva detalii! Piesa este executata asa incat utilajul tau sa poata functiona in parametri optimi, insa fii atent, pierderea etanseitatii si a bunei fixari a saniei in pozitia dorita poate fi acea situatie pe care o vrem a fi evitata!

De ce consultanta gratuita? Pentru ca stim cate ai pe cap!
Pentru o activitate de productie de succes ai nevoie de idei bune. Iar pentru idei bune, ai nevoie de oamenii potriviti! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ceva ce iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Acest set garnituri piston sanie buldoexcavator Caterpillar 424 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Toate pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii!

Un set garnituri piston sanie buldoexcavator Caterpillar 424 va fi livrat la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Te rugam sa apelezi exclusiv la profesionisti cu experienta! Fii sigur ca aceasta este singura modalitate care scoate riscurile din discutie! O piesa de schimb montata corect este criteriul prin care se extinde perioada ei de functionare si prin care se sporeste performanta! Daca nu stii incotro sa te duci, intra in legatura cu angajatii nostri, pentru cateva contacte sigure la tine in zona!

Specificatii tehnice :
Diametru exterior 64mm
Diametru interior 58mm
Grosime 1,1mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura