Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Oring piston sanie Caterpillar 078-1987

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 078-1987
Cod produs
19QXZJH5-RA
Out Of stock
Descriere
Un oring piston sanie Caterpillar 078-1987 este un articol optim pentru vehiculul pe care il administrezi. Acest produs de incredere asigura o buna etansare a pistoanelor saniei si o functionare optima a acestora, fixand sania bratului de sasiu. Iti recomandam cu insistenta ca montajul sa fie facut de un mecanic cu experienta, iar operatia sa fie insotita de documentatia de service. Caci, un montaj incorect poate duce la o defectare prematura sau o functionare incorecta inca de la repunerea in functiune a utilajului. Trebuie sa stii ca la noi toate echipamentele propuse asigura performante excelente pe termen lung, chiar si in cele mai dure conditii de functionare.

Piese de schimb pentru viitor!
Acest oring piston sanie Caterpillar 078-1987 este un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie sigura care inspira incredere. Chiar si asa, articolul nu este infailibil, iar noi recomandam sa ai grija la cateva detalii! Piesa este executata asa incat utilajul tau sa poata functiona in parametri optimi, insa fii atent, pierderea etanseitatii si a bunei fixari a saniei in pozitia dorita poate fi acea situatie pe care o vrem a fi evitata!

De ce consultanta gratuita? Pentru ca stim cate ai pe cap!
Daca vrei sa urci o scara, trebuie sa incepi cu treapta de jos. Poti ajunge oricat de sus, exista tot felul de posibilitati! Hai sa trecem impreuna prin toate etapele si vom stabili un plan corespunzator, in functie de nevoile tale, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Ne gasesti in fiecare zi, disponibili pentru a te ajuta in felul nostru! Trebuie doar sa ne apelezi!

Acest oring piston sanie Caterpillar 078-1987 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Toate pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii!

Un oring piston sanie Caterpillar 078-1987 va fi livrat la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice :

Diametru exterior 64mm
Diametru interior 57mm
Grosime 3.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura