Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura culbutori buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB110.2
Cod produs
S6F39DKI-C
Out Of stock
Descriere
Daca ai de facut reparatii pe la motor si vei ajunge si vei desface si suruburile ce prind capacul de culbutori, nu te apuca de o asemenea interventie decat dupa ce ti-ai achizitionat si o astfel de garnitura surub culbutori Fiat Kobelco FB110.2 - o componenta calitativa si fiabila, prezenta mereu in oferta noastra, la un pret dintre cele mai bune.
Pentru ca nu vei avea decat de castigat folosind o astfel de garnitura de etansare, pe care o vei primi in cel mai scurt timp, odata ce a plasat comanda.
Suntem aici pentru tine si pentru utilajul tau, iar un apel catre noi, la oricare dintre numerele de telefon afisate, nu va face decat sa iti aduca lamuriri, daca este vorba despre o componenta potrivita pentru utilajul tau! Hai sa ne auzim!

Din clipa in care ne-ai adresat prima solicitare, pune totul in seama angajatilor nostri! Vei fi insotit tot timpul si vei avea timp sa intri in posesia celor mai noi informatii de pe piata tehnica, relevante pentru munca ta! Bineinteles ca stim cat te tare te grabesti, stim ce inseamna fiecare intrerupere si cate resurse se pierd din aceasta cauza. Cert este ca, prin colaborarea cu angajatii nostri, utilajul tau isi va recapata fortele si se va pune pe toate cele patru roate, in timp util!

Descopera toate detaliile care te intereseaza! Trebuie doar sa ne suni!
Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Cele mai bune alegeri le poti face alaturi de noi, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

Ai nevoie de aceasta garnitura etansare surub culbutori pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2 pentru ca ea asigura o buna izolare intre suruburile ce prind capacul de culbutori si capac. Rolul ei (in stare buna) este sa previna pierderile de ulei si sa nu permita impuritatilor sa ajunga in motor. Mai mult, asigura si o buna etansare, asa incat sa nu se auda zgomotul facut de culbutori.

Timp de 6 luni ai garantie la ea, pentru orice posibil defect de fabricatie! Fiindca ne place sa te stim multumit!

Fii un bun manager al utilajului tau!
Timpul tau este pretios si stim foarte bine acest lucru. Nu ne permitem sa pierdem pretioasele ore in care am fi putut sa facem o expediere rapida! Primesti aceasta garnitura surub culbutori Fiat Kobelco FB110.2 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca iti face placere. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa completezi o cerere pe site!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita! Asadar, alege intelept, noi suntem pe aproape ca sa iti dam detalii!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura