Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piulita de prezon pentru miniincarcator Bobcat 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 540
Cod produs
U4RTNHBD-RA
Out Of stock
Descriere
Daca vei alege o piesa de schimb de calitate superioara pentru utilajul tau, nu numai ca ii vei prelungi acestuia durata de functionare optima, insa, pe termen lung, vei observa ca investitiile tale in piese si reparatii se vor micsora substantial. Asa se va intampla si daca alegi o piulita de prezon miniincarcator Bobcat 540 caci ea prezinta calitati de neegalat si rezistenta sporita!  
Aceasta piulita faina si sigura, semnata Bobcat, fixeaza janta de butuc, impreuna cu prezonul. Alege si tu articolele Bobcat si descopera toate avantajele achizitiilor corecte! Gasesti toate componentele necesare pentru intretinerea miniincarcatorului tau aici, in depozitul nostru, iar ele se afla la oferte dintre cele mai bune!
Aceasta piulita de prezon miniincarcator Bobcat 540 este o piesa super rezistenta!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Piulita Bobcat are proprietati remarcabile, insa, ca orice articol, si acesta are nevoie de atentia ta. Astfel, te rugam sa ai in vedere orice pierdere sau deteriorare ca urmare a socurilor mecanice, sau distrugerea filetului.

Sa apelezi la specialisti este o abordare cat se poate de responsabila!
• Consideram ca o identificare coerenta este extrem de importanta. Ai nevoie de piese de schimb perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Ti-am pregatit informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj,  oriunde in tara!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere, pe termen lung!
• Avem disponibilitatea sa ne deplasam oriunde in tara, pentru interventii de urgenta la fata locului!

Atunci cand primesti un produs de calitate, original si certificat, te simti bine, linistit si sigur in munca ta! O piulita de prezon miniincarcator Bobcat 540 vine insotita de toate documentele de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Fiindca ne place sa te stim multumit!

O piulita de prezon pentru miniincarcator Bobcat 540 sparge gheata! Te poti bucura chiar acum de un produs de top, livrat rapid, direct la usa ta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Curierii cu care noi colaboram iti livreaza articolul in cele mai bune conditii, oriunde te-ai afla!

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra! Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii, unele mai zbuciumate decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie.

• Diametru exterior: 25 mm
• Diametru interior: 14 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura