Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piulita de prezon pentru miniincarcator Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
ON0IPEB9-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta piulita de prezon miniincarcator Bobcat S150 vine sa schimbe lumea. Vine sa-ti arate ca, desi se cheama „piese de schimb”, asta nu inseamna ca ele nu pot fi extra-durabile! Alege produse originale, de calitate, astfel incat, tu si masinariile pe care le administrezi sa fiti in top! Aceasta piulita exceptionala, semnata Bobcat, fixeaza janta de butuc, impreuna cu prezonul. Ca sa fii sigur ca esti pe drumul cel bun, expertii iti stau la dispozitie!
Afla mai multe despre aceasta piulita rezistenta, apeland cu incredere la sfaturile specialistilor nostri! Acestia iti vor certifica provenienta piesei, iar tu vei sti ca, alegand un produs semnat Bobcat, asiguri utilajului tau o buna functionare! Stii ce credem noi: daca investesti corect si calculat, vehiculul tau va rula corect si calculat!

Aceasta piulita de prezon miniincarcator Bobcat S150 este o alegere faina!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Piulita noastra are proprietati remarcabile, insa, ca orice articol, si acesta are nevoie de atentia ta. Astfel, te rugam sa ai in vedere orice pierdere sau deteriorare ca urmare a socurilor mecanice, sau distrugerea filetului.

La noi, consultanta si suportul vin la pachet, gratuit!
Atunci cand ne soliciti ajutorul, in depozitul nostru se intampla ceva: actiunea de mobilizare! Am putea spune ca privim utilajul tau ca printr-un obiectiv foto: vedem extrem de multe detalii, dar ce am face cu ele fara experienta angajatilor si fara calitatea pieselor din depozit? Formula prin care gasim cele mai favorabile solutii pentru tine este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta!

Garantia primita, ce insoteste un produs, te asigura, inca din primele momente, ca ai optat pentru un articol de top, de la care poti sa ai asteptari marete! O piulita de prezon miniincarcator Bobcat S150 vine insotita de toate documentele de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Fiindca ne place sa te stim multumit!

O piulita de prezon pentru miniincarcator Bobcat S150 este produsul perfect pentru a te simti multumit, intr-o lume in care predomina atat calitatea cat si excelenta livrare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Curierii cu care noi colaboram ajung la tine rapid si iti livreaza articolul in cele mai bune conditii, oriunde te-ai afla!

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra! Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii, unele mai zbuciumate decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie. Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisiti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Specificatii tehnice :
• Diametru exterior: 25 mm
• Diametru interior: 14 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura