Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru incarcator frontal JCB 410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 410
Cod produs
JO6U57WR-A
Out Of stock
Descriere
Ca sa poti rezista provocarilor din fiecare zi si ca sa te poti dezvolta pe termen lung, pur si simplu ai grija la piesele de schimb pe care le achizitionezi! Acest prezon incarcator frontal JCB 410 este si el pe lista elementelor in care poti investi cu toata increderea! Prelucrat sa reziste celor mai grele zile de munca si celor mai accidentate terenuri, elementul de transmisie pare sa fie o super idee. Atat de uzual si fiabil, ne straduim sa il detinem permanent in srtoc si sa-l livram rapid, oriunde in tara!

Defectiunile si intreruperile de la munca te scot din minti cateodata? Atunci hai sa stabilim un plan personalizat prin care sa le eviti! Si fa asta in timp util. Atata vreme cat poti accesa gratuit serviciul nostru gratuit de consultanta, orice este posibil! Echipa noastra este o resursa excelenta de oameni de calitate, care isi iubesc meseria si care iti propun idei si solutii favorabile! Ramai in contact cu ei pe toata durata experientei tehnice din depozitul nostru si problemele tale isi vor gasi cea mai buna rezolvare!

Produsul este perfect compatibil si cu modelele JCB 410B-ZX si JCB 410ZX.

Daca nu schimbi nimic, nimic nu se va schimba!
Rolul acestui prezon pentru incarcator frontal JCB 410 este esential pentru siguranta, mobilitatea si stabilitatea rotilor. El fixeaza janta de butuc, si pastreaza rotile intr-o permanenta conexiune cu vehiculul, prin strangerea lui puternica.
Contrar dimensiunilor sale mici si formei sale simple, aceasta tija metalica filetata la un capat are o importanta deosebita: siguranta ta si a celorlalti participanti la exploatare. Piesa noastra de schimb se indentifica usor, dupa dimensiunile specifice utilajului! Rotile trebuie sa se potriveasca perfect si sa asigure maximum de stabilitate in timpul functionarii.

Nu esti singur!
Experienta noastra are un cuvant de spus in toata aceasta poveste! Stim ce inseamna timpul pentru tine si ne straduim sa intervenim la timp! In fiecare moment ne grabim:
• Sa raspundem prompt atunci cand ne apelezi
• Sa facem o identificare corecta
• Sa stabilim un plan personalizat de intretinere
• Sa facem o expediere rapida

Sa cumperi piese de schimb din depozitul nostru inseamna sa faci cea mai buna investitie pentru afacerea ta! Pentru fiecare dintre produsele noastre, beneficiezi si de un certificat de garantie. In acest caz, un prezon incarcator frontal JCB 410 este insotit de o garantie valabila pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Toate solicitarile clientilor nostri sunt tratate cu maximum de interes! Suntem preocupati sa expediem produsele noastre cat mai rapid, asa cum si tu esti preocupat sa-ti remediezi defectiunile! Primesti acest prezon incarcator frontal JCB 410 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostu daca vrei sa ne vizitezi! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi telefonic, sau sa completezi o cerere pe site!

Ai grija la montaj! Montajul este lucrarea unui profesionist, si nu a unui amator! Montajul poate compromite viata pieselor tale de schimb, daca nu este corect efectuat! Nu are rost sa mai stai pe ganduri atunci cand trebuie sa iei o decizie! Mergi la sigur, tinand cont de evolutia galopanta a tehnologiei, care-ti ofera metode infinite si personalizate de remediu! Cere o recomandare, daca nu stii incotro sa te duci!
Ai grija la detalii, pentru siguranta ta si a celorlalti!
Daca prezoanele nu sunt montate corect, ele se slabesc si te pot pune in pericol, prin simplul fapt ca roata se poate desprinde. In plus, sa nu uitam ca prezonul are nevoie de o ingrijire speciala, tocmai pentru ca este supus unor tensiuni permanente si intense, care il pot degrada!

Specificatii tehnice:
Filet 3/4"-16UNF (d=~19mm)
L filet: 38 mm
L totala: 66 mm

Codul produsului: JO6U57WR-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura