Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frana pentru punte JCB PD55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
JCB PD55
Cod produs
B749LYVD-A
Descriere
Acest disc frana punte JCB PD55 din depozitul nostru este un element tehnic care contribuie la evolutia sistemelor de franare pentru utilaje. Contribuie, asadar, la siguranta ta in timpul deplasarii! Piesa noastra de schimb este un produs original! Achizitionarea ei este oportuna pentru tine, avand in vedere rezistenta la munca intensa pe care o promite! Este usor de achizitionat, fiind permanent in depozitul nostru, alaturi de o colectie foarte variata, pentru toate categoriile de utilaje! Se livreaza rapid, in orice zona din tara!

Depozitul nostru este o afacere construita in baza multor ani de munca si investitii consistente! Varietatea lui presupune echipamente de ultima generatie si servicii de consultanta nemaiintalnite pe piata utilajelor! Serviciile noastre nu ar mai fi la fel de originale fara angajatii nostri - oameni pasionati de domeniul tehnic, cu multa experienta in spate si preocupati de nevoile tale si solutionarea lor in timp util! Apeleaza-i pe agentii nostri si vei vedea ca avem mai mult decat piese de schimb!

Avem produse concepute pentru performanta!
Acest disc frana pentru punte JCB PD55 are o durata de viata foarte extinsa! Este prelucrat dintr-un material abraziv, de inalta calitate, construit din celuloid! Serveste sistemului de franare al utilajului, oferind singuranta in timpul deplasarii, atat pentru vehicul, cat si pentru conducatorul sau, sau ceilalti participanti la exploatare. Sistemul de franare    nu poate fi neglijat! Prin actionarea pedalei de frana, vehiculul trebuie sa reduca viteza, sau sa opreasca, dupa dorinta utilizatorului. Asadar, produsul de fata indeplineste criteriile de selectie pentru o franare sigura, eficienta si de durata!

Munca intensa, fara intreruperi, alaturi de noi!
Utilajele sunt cele mai dinamice masinarii din lume! Te sustin asa cum nicio alta echipa nu o poate face. Intretinerea utilajului tau poate fi decisiva, daca vrei sa eviti intreruperile de la munca! Primeste si tu serviciul nostru gratuit de consultanta! Te ajutam, inca de la primul apel si mentinem legatura pe tot parcursul, pentru a fi siguri ca beneficiezi de un montaj corect! In plus, iti aratam cateva secrete pentru intretinerea pieselor tale!

Cine ar fi crezut ca un simplu certificat de garantie iti ia durerea de cap? Stim foarte bine ca esti usor tensionat atunci cand faci o noua achizitie! Dar lasa totul in grija noastra! Chiar daca apar nemultumiri, vom face ca totul sa ramana in favoarea ta! In plus, acest disc frana punte JCB PD55 se livreaza cu un certificat de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Expedierea produselor noastre se face in cel mai scurt timp posibil! Ne grabim la fel de mult ca si tine, pentru ca utilajul sa beneficieze de reparatii in timp util, iar tu sa te poti intoarce la munca, fara prea multe pagube! Primesti acest disc frana punte JCB PD55 in 24 de ore, oriunde ai fi, cu plata ramburs, sau il poti ridica direct din sediul nostru, daca vrei sa ne vizitezi! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi telefonic, sau sa completezi aceasta cerere pe site!

Te rugam sa apelezi exclusiv la profesionisti cu experienta! Daca vrei un montaj fara riscuri, tine cont de recomandarea noastra, ca fiind cea mai sigura pentru tine!

Fii atent la detalii!
Discul de frana se monteaza in puntea care franeaza, iar dantura interioara se monteaza pe planetara. In cazul buldoexcavatoarelor este vorba despre puntea din spate. Pe cand in cazul utilajelor mai grele, poate fi si fata si spate. La inlocuirea discurilor de frana, se recomanda schimbarea contradiscurilor (discuri metalice), pentru un contact perfect si pentru o crestere a eficientei franarii! Se recomanda si inlocuirea oringurilor de la pistoanele de frana si schimbarea uleiului din punte!

Specificatii tehnice:

• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)

Codul produsului: B749LYVD-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura