Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu dispersor tripla stop Caterpillar 387-6627

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
XTKJVG4F-AS
Out Of stock
Descriere
Experientele ne-au demosntrat cu fiecare ocazie ca avem o solutie pentru fiecare problema! Si datoram acest lucru produselor de top cu care lucram! Piese de schimb de calitate superioara care isi indeplinesc functiile in cea mai performanta maniera! Acest dispersor tripla stop Caterpillar 387-6627 este o alegere ideala pe termen lung, o investitie smart si convenabila! Comanda acum de pe stoc!
Du-te acolo unde nu este nici o poteca si lasa o urma! Fa o schimbare in lumea tehnica! Si fa acest lucru intr-un mod onorabil! Apeleaza la servicii de specialitate si beneficiaza de cele mai relevante informatii! Agentii nostril de consultanta iti vor prelua cazul si iti vor furniza cele mai utile date de actualitate care sa-ti duca afacerea intr-un punct maxim de evolutie!

Implica performanta in activitatea ta cu acest dispersor tripla stop Caterpillar 387-6627 de calitate!
Atunci cand iti intreprinzi activitatea, trebuie sa optezi pentru cele mai performante tehnici si produse! Asta presupune ca piesele de schimb sa isi indeplineasca rolul in cea mai performanta maniera! Iar pentru asta ai nevoie de calitate! Opteaza pentru acest dispersor tripla stop daca iti doresti sa ai o vizibilitate crescuta a utilajului in trafic si in conditii de santier!

Ne soliciti si afli toate noutatile!
Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta te vor asigura de indata ca aceasta piesa este o alegere ideala! In plus, ei iti vor raspunde tuturor curiozitatilor, te vor ajuta cu sfaturi pentru montaj si te vor sfatui cu privire la modalitatea de intretinere a utilajului pe termen lung! Fiecare operator in parte se implica cu totul in problema ta, iar acest lucru se va observa din prima in modul in care vei fi sustinut!

Investitia ta trebuie sa fie la loc sigur! Si pentru a evita orice neintelegere, oferim pentru acest ansamblu dispersor tripla stop Caterpillar 387-6627 detine un certificat de garantie cu valabilitate timp de 6 luni! Acesta face referire la defectiunile din fabrica!

Stim ca timpul este pretios pentru tine! De aceea operam extrem de eficient! Iti livram acest dispersor tripla stop Caterpillar 387-6627 in primele 24 de ore de la momentul comenzii! Trebuie doar sa intri pe pagina de contact si sa plasezi comanda!

Atunci cand calitatea iti este livrata, trebuie sa stii cum sa o intretii! Asigura-te din prima clipa ca piesa va fi montata corect! In acest mod, viata ei va fi prelungita si munca ta se va desfasura constant in mod corespunzator! O asamblare gresita te va costa timp, bani si energie! Munca iti va fi iar intrerupta si nu iti doresti sa retraiesti aceleasi experiente!

Specificatii

• Dispersor: 200x90x13mm;
• Suport posterior (partea de plastic, mata): 175x78x50mm;
• Fara becuri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura