Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva cutie de viteze Case 6190568M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 6190568M91
Cod produs
PXH8JDGM-RA
Out Of stock
Descriere
O electrovalva cutie de viteze Case 6190568M91 este recomandarea specialistilor nostri, oameni care isi dedica nenumarate ore in fiecare zi, asa incat sa poata sugera doar cele mai de calitate articole! Piesa te invita sa o observi, in toata splendoarea ei. Iti prezinta, rand pe rand, toate caracteristicile sale incredibile. Electrovalva 100% originala este un must have! Este produsul momentului, executat la perfectie, realizat pentru a rezista in fata exploatarii. Stii de ce este atat de necesar sa ai un astfel de articol performant? Pentru ca esti deja satul de piesele de schimb de slaba calitate, care se dezic de promisiunile facute! Caci, da, nu toate produsele sunt durabile si rezistente.

Electrovalva cutie de viteze Case 6190568M91 este un statement al calitatii!

Noi iti recomandam doar achizitiile sigure. De exemplu, aceasta componenta care se bucura de recunoastere, de notorietate, si pe care noi o avem acum la o oferta dintre cele mai bune! Programul de consiliere tehnica lansat de noi cuprinde o multitudine de aspecte, usor de solutionat de catre specialistii nostri, aspecte care, odata rezolvate, te vor pozitiona intr-o zona de confort! Sa nu crezi ca trebuie sa indeplinesti cine stie ce conditii, nu! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi, iar noi te consiliem gratuit! Aici, la noi, nu ai nevoie de un vip card, caci esti deja un vip, tratat ca atare!

Piesele de schimb pentru utilaje fac toata diferenta!

Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Aceasta electrovalva cutie de viteze are proprietati remarcabile, cat si un rol notabil in buna functionare a cutiei de viteze a utilajului tau. Alege doar ce e mai bun!

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!

Pentru o activitate de productie de succes ai nevoie de idei bune. Iar pentru idei bune, ai nevoie de oamenii potriviti! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ceva ce iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Aceasta electrovalva cutie de viteze Case 6190568M91 este piesa pe care noi o recomandam cu caldura! Este important pentru noi ca tu, clientul nostru, sa fii pus la adapost in fiecare clipa. Asa incat, si acest produs vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa?

O electrovalva cutie de viteze Case 6190568M91 este cea mai recenta alegere a ta? Este suficient sa ne anunti intentia ca noi sa dam drumul operatiunii! De la manevrare si impachetare pana la livrarea propiu-zisa, totul se executa rapid si in cele mai bune conditii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru.

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Diametru interior -23mm
Lungime - 54mm
Mufa 2 pini tata
12V

Consum - 18 wati

Impedanta ( 20 grade ) -8.8+-04

Stragerea piulitelor: - spre mufa 6Nm

-spre valva 27Nm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura