Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva cutie de viteze Caterpillar 416E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416E
Cod produs
J392USGP-RA
Out Of stock
Descriere
Incearca sa iti indrepti cautarile catre produse de calitate, in mod constant. Sau, apeleaza la echipa noastra care iti va evidentia calitatile acestei piese pe care o prezentam acum. Este vorba despre o electrovalva cutie de viteze Caterpillar 416E   ce impresioneaza prin calitatea executiei sale! Electrovalva cutie de viteze pentru utilaje este un articol esential pentru orice utilaj industrial. Acesta asigura controlul precis al vitezei si schimbarii treptelor, oferind astfel performante optimale si fiabilitate ridicata. Electrovalva cutie de viteze pentru utilaje este realizata din materiale de cea mai buna calitate, garantand astfel o durabilitate si rezistenta exceptionala.

Fie ca este vorba despre utilaje de constructii, agricole sau industriale, electrovalva cutie de viteze pentru utilaje poate fi aplicata cu usurinta la necesitatile fiecarei masinarii. De asemenea, aceasta poate fi integrata cu usurinta in sistemele existente, fara a necesita modificari complexe sau costisitoare.

O electrovalva cutie de viteze Caterpillar 416E te intampina cu o super oferta!

Electrovalva cutie de viteze este un produs original, esential pentru utilajele industriale, care asigura schimbarea rapida si eficienta a treptelor de viteza. Acesta este construit din materiale de calitate si este testat riguros pentru a garanta fiabilitatea si durabilitatea in conditii de munca dure.

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!

Atunci cand ne soliciti ajutorul, in depozitul nostru se intampla ceva: actiunea de mobilizare! Am putea spune ca privim utilajul tau ca printr-un obiectiv foto: vedem extrem de multe detalii, dar ce am face cu ele fara experienta angajatilor si fara calitatea pieselor din depozit? Formula prin care gasim cele mai favorabile solutii pentru tine este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta!

O alegere optima pentru utilajul tau este aceea care asigura o functionare perfecta a acestuia, timp indelungat! Aceasta electrovalva cutie de viteze Caterpillar 416E  este piesa recomandata de noi! Mai mult, acest produs vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa?

O electrovalva cutie de viteze pentru buldoexcavator Caterpillar 416E ajunge la tine cat ai zice peste! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine, in cele mai bune conditii, rapid si manevrate corespunzator!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a piesei si de o performanta mult mai sporita!

Diametru interior -23mm
Lungime - 54mm
Mufa 2 pini tata
12V

Consum   - 18 Wati

Impedanta ( 20 grade ) -8.8+-04

Stragerea piulitelor: - spre mufa 6Nm

-spre valva 27Nm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura