Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta pentru tractor Ford 6640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 6640
Cod produs
75JIGSMC-A
Out Of stock
Descriere
Sistemul de transmisie finala isi poate reface etanseitatea cu acest simering fuzeta tractor Ford 6640 din depozitul nostru! Piesa noastra de schimb este o creatie tehnica in care poti avea 100% incredere! Ea provine din celebrele ateliere Original Carraro, unde a fost prelucrata dupa cele mai inalte standarde! Cu o asemenea achizitie vei stii ca investitiile tale se vor duce in directia potrivita! Vorbim despre un produs impecabil, durabil si fiabil, permanent disponibil pe rafturile noastre! Este asadar foarte usor de livrat, fiind permanent disponibil in depozitul nostru!

Muncitorul rational nu isi saboteaza utilajul prin indiferenta lui, ci se implica temeinic in ingrijirea acestuia si stabileste cu noi un plan personalizat de intretinere! Este cat se poate de important traseul pe care il parcurgi atunci cand faci o noua achizitie pentru masinaria ta! Depozitul nostru este o oportunitate excelenta pentru tine, intrucat dispune de resurse variate, pentru toate categoriile de utilaje si pentru orice fel de defectiune! Te rugam sa iei legatura cu angajatii nostri si sa lasi asupra lor toata aceasta tensiune a defectiunilor care te incurca! Vei vedea ca vor raspunde prompt si vor actiona rapid pentru tine!

Defectiunile de azi, oportunitatea de a fi mai bun maine!
Acest simering fuzeta pentru tractor Ford 6640 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Servicii personalizate si consultanta de top!
Cere serviciul nostru gratuit de consultanta si facem lumina! Activitatea de productie nu este o ocupatie usoara, dar cu ajutorul nostru pur si simplu ii rezisti. Defectiunile nu ocolesc pe nimeni, insa este o optiune pentru tine sa faci din fiecare experienta tehnica, un pas inainte! Consultantii nostri au creat un sistem eficient prin care isi ofera serviciile, intr-un mod personalizat! Fie ca vrei o piesa de schimb, fie ca treci prin adevarate defectiuni, care presupun interventii de urgenta la fata locului, apeleaza-ne si este totul ca si rezolvat!

Avem piese de schimb super bine cotate, care sunt selectionate cu deosebita atentie, in functie de singurul criteriu care ne intereseaza: calitatea lor! Acest simering fuzeta tractor Ford 6640 primeste si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Produsele noastre nu zabovesc prea mult la noi pe rafturi! Ele sunt mobilizate rapid, imbracate corespunzator si expediate intr-un suflet! Primesti acest simering fuzeta tractor Ford 6640 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:
• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: 75JIGSMC-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura