Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara pentru tractor Case JX1060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX1060
Cod produs
DF1HQY4C-A
Out Of stock
Descriere
Cand alegi piese de inalta calitate pentru utilajul pe care il conduci, primesti si rezultate bine meritate! Calitatea sporeste performanta si iti asigura un timp neintrerupt la munca! Economiile raman la tine mai mult timp, iar utilajul functioneaza la capacitatea lui maxima!
Un asemenea simering planetara tractor Case JX1060 se regaseste permanent la noi pe rafturi, ca fiind una dintre cele mai solicitate elemente de transmisie! Poarta, fara indoiala, eticheta producatorului Original Carraro, unde a fost prelucrata dupa cele mai inalte standarde! Mai specific, acest simering pentru punte fata, joaca un rol esential in procesul de protejare al angrenajului din care face parte.

Pur si simplu te ratacesti printre rafturile noastre care gazduiesc o colectie variata si interminabila de piese moderne! Aceste echipamente sunt motivul pentru care clientii nostri revin alaturi de noi atunci cand trec prin situatii dificile. Ei sunt asistati permanent de catre consultantii nostri tehnici! De la primul apel si pana la rezolvarea problemei, un agent este gata sa actioneze pentru tine si sa te ajute sa revii la munca intr-un timp util, cu un utilaj 100% recuperat!

Defectiunea este inevitabila! Performanta este optionala!
Acest simering planetara pentru tractor Case JX1060 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei.
Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Primesti consultanta de calitate, gratis!
Succesul activitatii tale este o chestiune de timp! Pur si simplu, la un moment dat, ceva magic se intampla si mergi pe drumul tau. De ti-ai ales sa mergi in Agricultura sau Constructii, esti inconjurat de toate sforile pe care ti le poate intinde tehnica si tehnologia. Insa, noi suntem aici, sa-ti intindem o mana de ajutor, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Nimic nu se compara cu satisfactia de a-ti vedea rezultatele muncii: mari, palpabile si extrem de profitabile!

Rafturile noastre gazduiesc piese de schimb de ultima generatie. Fiecare dintre acestea a trecut, atunci cand i-a venit randul, printr-un procedeu de selectie care sa-i avantajeze pe clienti! Si in acest caz, un asemenea simering planetara tractor Case JX1060 se livreaza impreuna cu certificatul sau de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Produsele noastre nu zabovesc prea mult la noi pe rafturi! Ele sunt mobilizate rapid, imbracate corespunzator si expediate intr-un suflet! Primesti acest simering planetara tractor Case JX1060 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:

• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: DF1HQY4C-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura