Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac punte fata buldoexcavator Volvo BL61

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61
Cod produs
NLZ46V9D-A
Out Of stock
Descriere
Daca te-ai hotarat sa achizitionezi acest simering buldoexcavator Volvo BL61 din depozitul nostru, felicitari pentru hotararea ta! Piesa de schimb indeplineste mai multe criterii esentiale de selectie! Este prelucrata impecabil, are un design modern si provine din atelierele Original Carraro, atat de celebre pentru piesele sale! Rolul sau este esential, nu poate fi ignorat, avand in vedere cat de mult contribuie la protectia elementelor din angrenaj. Creeaza o bariera eficinta, printr-o etanseitate perfecta, separand mediul intern de mediul externe si tinand deoparte daunatorii. Piesa este disponibila in stoul nostru si gata de drum catre tine, oriunde te-ai afla! O poti asambla si pe modelul Volvo BL61 PLUS sau BL61B.

Sa apelezi la serviciile noastre este ca si cum ai monta culturi de primavara! Roadele muncii se vor vedea in curand si vor avea gust! Economiile tale vor fi mai bine organizate, iar tu iti vei cunoaste mai bine utilajul si cum a fost el proiectat sa functioneze! Dispunem de un depozit de top, utilat cu echipamente de ultima generatie, iar angajatii nostri te vor invata ce trebuie sa faci cu ele! Nu ezita sa vorbesti cu noi! Acesta este primul pas catre o colaborare profitabila, de lung parcurs!

Defectiunile de azi, oportunitatea de a fi mai bun maine!
Acest simering pentru buldoexcavator Volvo BL61 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Atitudinea noastra proactiva in fata dificultatilor traieste permanent, respira, arde de dorinta de a se implica! Imagineaza-ti ca atunci cand ne vede, utilajul tau striga la tine: ”Repara-ma!”, ”Greseaza-mi articulatiile!”, ”Verifica-mi rulmentii!”. Dispunem de tot ce este necesar pentru performanta! Serviciul nostru gratuit de consultanta reprezinta un complex de elemente concepute pentru a-ti fi de folos la munca! Alaturi de noi beneficiezi de o experienta tehnica ce cuprinde aspecte extrem de variate, gandite special pentru tine, care ai nevoie de suport intr-o activitate atat de provocatoare.

Noi folosim filtre unice de selectie ale pieselor de schimb! Pe rafturile noastre se regasesc exclusiv produse in care putem avea incredere! Calitatea nu este facultativa, ci exista in fiecare dintre elementele pe care le gazduim pe rafturi! In acest caz, un simering buldoexcavator Volvo BL61 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Produsele noastre nu zabovesc prea mult la noi pe rafturi! Ele sunt mobilizate rapid, imbracate corespunzator si expediate intr-un suflet! Primesti acest simering buldoexcavator Volvo BL61 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:
• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: P6WRT7AH-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura