Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara pentru tractor New Holland TN95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TN95
Cod produs
DCVROIPY-A
Out Of stock
Descriere
In fiecare zi de munca suntem preocupati sa devenim cea mai buna varianta! Buna pentru clientii nostri, evident, care actioneaza intr-un domeniu de productie si care au nevoie de suport tehnic, fara exceptie! Acest simering planetara tractor New Holland TN95 este disponibil chiar in acest moment pe rafturile noastre si poate ajunge catre tine intr-un timp scurt! Daca ai ales sa-l achizitionezi, trebuie sa stii ca ai luat cea mai buna decizie! Acest simering pentru punte fata indeplineste criterii complexe de functionare si ajuta angrenajul din care face parte sa-si extinda viata! Nimic mai adevarat, decat ca acest element simplu, de mici dimensiuni joaca un rol foarte mare! Bariera pe care o stabileste intre mediul intern si cel extern stopeaza infiltrarea prafului, umezelii, ruginii si altor impuritati. Acest lucru protejeaza elementele conexe de uzura, iar portofelul tau va ramane intact mai mult timp!

Depozitul nostru este, cu adevarat, o lume tehnica variata, care dispune de echipamente de ultima generatie, pentru toate categoriile de utilaje. Dar pentru ca lumea aceasta sa fie perfecta, am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta, ceva extrem de folositor in industria ta! Atasamentul fata de agentii nostri iti va aduce deprinderi foarte bune! Vei cunoaste arta de a actiona corespunzator, in functie de cum a fost utilajul tau proiectat! Fiecare actiune indreptata catre utilajul tau va avea indelungate ecouri! Atata timp cat vor fi bine identificate si intretinute, piesele noastre de schimb sunt perfecte pentru tine, iar consultanta noastra isi va pune amprenta intr-un mod pozitiv.

Descopera toate detaliile care te intereseaza! Trebuie doar sa ne suni!
Acest simering planetara pentru tractor New Holland TN95 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.
Serviciu gratuit de consultanta!
Depozitul nostru este locul in care te poti opri sa dai un semnal de alarma! Poti face asta cu incredere, suntem in orice moment pregatiti pentru reparatii de urgenta! Dispunem de toate resursele necesare pentru performanta! Alaturi de noi beneficiezi de o experienta tehnica ce cuprinde aspecte extrem de variate, gandite special pentru tine, care ai nevoie de suport intr-o activitate atat de provocatoare.

Un simering planetara tractor New Holland TN95 detine un certificat pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Fii relaxat! Daca vreodata ai nemultumiri, angajatii nostri vor rezolva orice situatie in favoarea ta!

Expediem produsele in cel mai scurt timp posibil! Chiar ne pasa de timpul tau si intelegem cate pagube pot provoca zielele tale intrerupte de munca! Primesti acest simering planetara tractor New Holland TN95 in 24 de ore, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din depozit. Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru!

Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:
• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: DCVROIPY-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura