Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara pentru tractor New Holland TN75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TN75
Cod produs
0VKRL74S-A
Out Of stock
Descriere
Merita sa ai incredere in serviciile noastre, daca ti-ai propus sa urmezi pasii corecti catre remedierea defectiunilor. Nu-ti propunem decat sa alegi piese de inalta calitate, care sa te serveasca pe o perioada mai indelungata, fara batai de cap! Daca alegi acest simering planetara tractor New Holland TN75 din depozitul nostru, atunci afacerea este asigurata! Produsul nostru este recomandat de catre cei mai buni ingineri, prelucrat in cadrul dinamic al atelierelor Original Carraro. Respecta standarde de ultima generatie si promite sa fie rezistent la exploatare intensa, de durata! Rolul sau este esential pentru angrenajul din care face parte! Mai specific, acest simering pentru punte fata reprezinta bariera dintre mediul intern si mediul extern, ce tine umezeala, impuritatile, rugina si praful la distanta.

Atunci cand colaborezi cu noi simti ca esti usurat de toata tensiunea! Din momentul in care ne apelezi, angajatii nostru preiau cazul tau si actioneaza prompt! Stim foarte bine cum o zi de munca intrerupta influenteaza activitatea ta si economiile tale. Fie ca vorbim de economiile de timp, de energie sau de bani, ajutorul nostru este concret si rezultatele vor aparea in cel mai scurt timp! Nu te costa nimic, intrucat serviciul nostru de consultanta este oricand disponibil, prin felul in care vei fi asistat de catre agenti!

Te incurajam sa ne apelezi, pentru a beneficia de implicarea agentilor!
Acest simering planetara pentru tractor New Holland TN75 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.
Serviciu gratuit de consultanta!

Depozitul nostru este locul in care te poti opri sa dai un semnal de alarma! Poti face asta cu incredere, suntem in orice moment pregatiti pentru reparatii de urgenta si te poti baza pe atitudinea noastra proactiva in fata dificultatilor! Dispunem de toate resursele necesare pentru performanta! Serviciul nostru gratuit de consultanta reprezinta un complex de elemente concepute pentru a-ti fi de folos la munca! Alaturi de noi beneficiezi de o experienta tehnica ce cuprinde aspecte extrem de variate, gandite special pentru tine, care ai nevoie de suport intr-o activitate atat de provocatoare.

Un simering planetara tractor New Holland TN75 detine un certificat pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Fii relaxat! Daca vreodata ai nemultumiri, angajatii nostri vor rezolva orice situatie in favoarea ta!

Viteza este noul tipar al activitatii noastre! Expediem produsele in cel mai scurt timp posibil! Primesti acest simering planetara tractor New Holland TN75 in 24 de ore, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din depozit, daca este comod pentru tine. Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:
• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: 0VKRL74S-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura