Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Case JXU 85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JXU 85
Cod produs
4DWS2P0X-A-MI
Out Of stock
Descriere
Domeniul de activitate pe care ti l-ai ales spune multe despre tine si despre felul in care iti petreci zilele la munca! Este evident ca ai potential si ca esti capabil sa ajungi oriunde iti doresti! Stim, insa, ca drumul catre succes poate semana cu o sesiune de alergare peste obstacole! Venim in ajutorul tau, cu piese de schimb de inalta calitate, precum acest simering butuc tractor Case JXU 85 care nu poate lipsi din sistemul de transmisie finala!
Produsul nostru este un element extrem de uzual! Vei auzi discutandu-se despre el ori de cate ori se pune problema unor schimbari pe la grupul reductor! Fabricat pe teritoriul Italiei, in cadrul atelierelor Carraro, produsul nostru joaca un rol vital! Intretine sanatatea de durata a angrenajului din care face parte, protejandu-l de mediul exterior, care uneori poate deveni nociv.

Niste piese de schimb pot avea o forta incredibila in dezvoltarea performantelor tale la munca! Luate fiecare in parte, ele reprezinta un complex de functii care contribuie la modul de actiune al utilajului! Intr-o masura mai mica sau mai mare, forta lui poate creste, sau dimpotriva, utilajul poate deveni de nerecunoscut.
Datoria noastra, cat si a ta, este sa identificam corect pisele de schimb si sa fim siguri ca alegerea facuta este una durabila! Investitiile tale pe termen lung se vor intoarce inzecit, iar atunci cand vei privi in urma, iti vei da seama cat de mult ai evoluat!

Imbunatateste-ti zilele de munca! Piese de inalta calitate si servicii de top!
Acest simering butuc pentru tractor Case JXU 85 este original, prelucrat in cele mai fine detalii si, evident, extrem de uzual. Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala!
Simeringul protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Daca ai apelat la serviciile noastre, primesti si consultanta gratuita!
Serviciul acesta gratuit de consultanta pe care il oferim clientilor nostri, fara exceptie, este „ceva-ul” acela care creeaza dependenta! De ce facem acest lucru? In primul rand pentru ca ne place sa traim satisfactia lucrurilor facute bine si sa contribuim la succesul clientilor. In al doilea rand pentru ca orice piesa de schimb, trebuie bine identificata, bine montata, bine intretinuta in angrenajul din care face parte... Cu alte cuvinte, consultanta este indispensabila daca vrem sa facem o investitie inteligenta!

Esti stresat atunci cand faci noi investitii? Este normal sa te ingrijorezi pentru calitatea produselor! Acest simering butuc tractor Case JXU 85 se livreaza impreuna cu certificatul lui de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Am inteles foarte bine cum totul este supus vitezei, cu atat mai mult activitatea unui producator! Primesti acest simering butuc tractor Case JXU 85 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi cererea de pe site!

Nu uita ca detaliile fac diferenta! Opteaza pentru un montaj complet!
In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu, folosind unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului. Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou, atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime

Codul produsului: 4DWS2P0X-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura