Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc Steyr 87415728

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 87415728
Cod produs
B1FM5VXJ-A-BT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau si performantele lui reprezinta suma tuturor efortuilor pe care le-ai facut de-a lungul timpului! Calitatea pieselor de schimb pe care i le oferi, cat si cea a serviciilor la care il expui se regasesc in performantele tale la munca! Nu intamplator recomandam acest simering butuc Steyr 87415728 - o piesa de schimb de calitatea careia nu poti avea nicio indoiala!

Provine din atelierele de creatie tehnica Original Carraro, acolo unde se fabrica piese de schimb inconfundabile pe piata! Simeringul joaca un rol esential in sanatatea de durata a grupului reductor, pe care il etanseaza eficient! Tine interiorul izolat de toti factorii externi care ii poti pericilita echilibrul, devenind un paznic excelent pentru sistemul de transmisie finala!

Simering butuc Steyr 87415728 - produsul fiabil de care are nevoie utilajul tau!
In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu: folosind unealta recomandata de producatorul puntii sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului. Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Cum obtii acest produs? Extrem de usor. Trebuie doar sa ne contactezi.
Stim deja la ce te gandesti. Ce te-ar convinge sa achizitionezi aceasta piesa? Pai tocmai faptul ca noi ti-o comercializam la un pret avantajos - tot ce ai tu de facut este sa ceri oferta! Asa, vei obtine o componenta de o calitate superioara la cel mai bun pret. Si inca nu ai aflat cea mai buna parte. Fiecare piesa comandata de la noi vine insotita de un suport tehnic exemplar, fara costuri! Echipa ACN Piese Utilaje este la un apel distanta. Ai o intrebare? Noi venim cu raspunsul corect - dar si cu piesa potrivita!

Incercam sa iti oferim cele mai bune produse de pe piata intotdeauna. Acest simering butuc Steyr 87415728 vine insotit de factura si de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data achizitiei. Asa vei avea siguranta ca ai cumparat o piesa de schimb durabila, menita sa iti asigure o reparatie rezistenta pe termen lung.

Munca nu asteapta dupa nimeni! Mai ales daca stationarea ta fortata este provocata de o defectiune neasteptata. Astfel, atunci cand colaborezi cu firma noastra, vei beneficia de un serviciu de curierat rapid. Totodata, metoda de plata este ramburs, la primirea coletului. Poti verifica continutul coletului in prezenta curierului, pentru a te asigura ca ai primit produsul dorit. Alternativ, poti ridica produsul personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti - chiar in aceeasi zi in care ai plasat comanda!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia montata corespunzator va avea perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta maxima! Pentru informatii despre serviciile oferite de noi, te rugam sa iei legatura cu un agent din departamentul tehnic.

Specificatii tehnice

Simeringul de butuc din imagini are urmatoarele dimensiuni:

- 180mm diametru exterior
- 150mm diametru interior
- 14.5, respectiv 16mm inaltime

Este fabricat din NBR (cauciuc nitril butadin) invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta.

Codul produsului: B1FM5VXJ-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura