Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc Steyr 87349641

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 87349641
Cod produs
LFTM8Q05-A-BT
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa-ti intelegi mai bine utilajul, observa comportamentul sau, tine cont de felul in care a fost proiectat si ofera-i numai ceea ce ii trebuie. Asta inseamna, evident, sa-i oferi produse de calitate, concepute anume pentru el! Acest simering butuc Steyr 87349641 este o piesa de transmisie pe care o recomandam cu toata convingerea, pentru felul in care fost prelucrata! In cadrul atelierelor Carraro se intampla lucruri extraordinare la nivel tehnic! Este cu atat mai promitator cu cat piesa noastra de schimb contribuie la sanatatea de durata a grupului reductor! Stim foarte bine cat de costisitoare sunt piesele de schimb ale acestui angrenaj!

Daca vrei performanta si obisnuiesti sa abordezi o strategie sanatoasa pentru activitatea ta, atunci te vei simti excelent in depozitul nostru! Locul acesta este o platforma tehnica in gazda careia s-au adunat cele mai moderne echipamente! Este, de asemenea, locul in care vei intalni angajati implicati, care-si iubesc munca si care stiu sa actioneze in timp util! Apeleaza-ne si vei beneficia de o binemeritata atentie pe tot parcursul procesului de achizitionare si nu numai!

Comanda de aici un simering butuc Steyr 87349641 si reda-i utilajului tau randamentul excelent de altadata!
In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu: folosind unealta recomandata de producatorul puntii sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului. Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Ai o problema? Noi te scoatem din impas - contacteaza-ne doar la nevoie!
Poate ca simti ca esti usor depasit de anumite probleme tehnice! Sunt sanse mari sa faci ceva gresit, insa exista un singur mod prin care poti afla acest lucru! Suntem aici pentru tine! Putem sa aflam impreuna care sunt regulile de mentenanta ale utilajului pe care il conduci! Identificam rapid piesele compatibile, iti oferim cateva contacte pentru montaj, informatii de ultima ora si disponibilitatea noastra de a veni catre tine atunci cand esti imobilizat cine stie pe unde!

Cand alegi piese de schimb de la firma noastra, ai mereu parte de un raport calitate-pret exceptional. Acest simering butuc Steyr 87349641 are un certificat de garantie valabil 6 luni de la momentul achizitiei. Vei regasi factura si certificatul de garantie incluse in pachetul primit.

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli. Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului. Preferi sa ridici acest simering butuc Steyr 87349641 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

Daca tot ai ales sa achizitionezi o componenta de calitate, nu vrei sa o si montezi perfect? Asa vei avea certitudinea ca simeringul de butuc va rezista multa vreme si ca utilajul tau va functiona impecabil. Daca doresti, noi putem sa iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare.

Specificatii tehnice

Simeringul de butuc din imagini are urmatoarele dimensiuni:

- 180mm diametru exterior
- 150mm diametru interior
- 14.5, respectiv 16mm inaltime

Este fabricat din NBR (cauciuc nitril butadin) invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta.

Codul produsului: LFTM8Q05-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura