Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru buldoexcavator Case 580LE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LE
Cod produs
4MV1G9H6-A-IA
Out Of stock
Descriere
Conceptele de performanta, fiabilitate si calitate ne duc, invariabil, cu gandul la fabricile noastre preferate: Original Carraro. Locul acesta de poveste, extrem de dinamic si modern, este o sursa inepuizabila de piese de top, precum si acest cap planetara buldoexcavator Case 580LE din imagini. Piesa este conceputa sa reziste multa vreme si sa faca obiectul celor mai bune investitii pentru tine si pentru utilajul pe care il conduci! Respectand un minimum de reguli de intretinere, nu vei mai fi nevoit sa o schimbi si a doua oara!

Depozitul nostru este un loc super bine dotat, cu instrumente tehnice pentru toate categoriile de utilaje! Este locul in care oamenii se intalnesc si stabilesc strategii de functionare, de investitie si de conduita la munca. Toate asa fel incat sa lase productivitatea sa creasca, asa cum este si firesc! Tot ce se intampla in depozitul nostru se afla sub atenta supraveghere a angajatilor nostri, in care poti avea deplina incredere! Nu numai ca acesti oameni isi iubesc munca si sunt pasionati de domeniul tehnic, insa sunt extrem de conectati nevoilor tale, pe care vor sa le inteleaga, dar si sa le rezolve!

Cap planetara buldoexcavator Case 580LE - un nou model de interventie tehnica alaturi de noi!

Acest cap de planetara este o piesa de transmisie al carei rol este evident: reprezinta ultima piesa din sistemul de transmisie care duce energia cinetica a motorului la roata! O piesa vitala pentru buna functionare a utilajului! O incheietura care permite miscarea rotilor la denivelari, dar si atunci cand volanul este actionat! Este conceputa dintr-un aliaj metalic tratat termic si testat pentru performanta. Iti permiti sa fii increzator la exploatare intensa!

Investeste in directia potrivita! Te ajutam oricand ne soliciti!

Singura diferenta intre un client care evolueaza, devenind mai productiv si unul care stagneaza este felul in care isi foloseste banii! Investitiile pe care le facem impreuna se indreapta catre rezultate clare, stabilite impreuna inca de la primul tau apel! Alaturi de noi primesti serviciul de consultanta gratuit, ceva ce te face sa revii cu fiecare ocazie cand ai nevoie de ajutor!

Rafturile noastre gazduiesc piese de schimb de ultima generatie. Fiecare dintre acestea a trecut printr-un procedeu de selectie care sa-i avantajeze pe clienti! Un cap planetara pentru buldoexcavator Case 580LE se livreaza impreuna cu o garantie valabila 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Stim ca felul in care se face expedierea produselor reprezinta un criteriu important pentru client! Primesti acest cap planetara buldoexcavator Case 580LE in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne suni sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este momentul acela cand piesa de schimb incepe sa-si intre in rol. Modalitatea in care aceasta ajunge sa fie implementata in angrenajul din care face parte reprezinta 80% din sansele ei de a rezista in timp! Montajul este si el o investitie, primul lucru pe care il putem face sa ne protejam piesele de schimb! Asadar, ce ne ramane de facut? Sa lasam profesionistii sa isi faca treaba si sa rezistam tentatiei de a improviza.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametrul pastilei: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura