Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-2
Cod produs
0Z6XEFBD-RA-MI
Out Of stock
Descriere
Trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru tot ce ni se intampla. De exemplu, tu nu ai schimbat la timp coroana de butuc si acum transmisia ta finala e zob? Ai noroc in toata supararea asta, pentru ca avem pe stoc coroana butuc Komatsu CA0125549 cu ea nu vei pati curand ce ai patit acum, pentru ca este este una dintre piesele de cea mai buna calitate. Este o piesa originala Carraro, fabricata in uzinele cele mai performante din Italia. Este conceputa dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, cu tratament termic, pentru ca acesta confera o duritate sporita danturii. Poti comanda telefonic sau pe formularul de pe site.
Daca nu esti sigur ca asta e piesa cautata, intreaba consultantii nostri pentru identificarea corecta a defectiunii si a piesei corecte. Suna la ei, e gratis!
Urmatoarea etapa: montajul!
Iti putem recomanda chiar aproape de tine pe unul din partenerii nostri care, cu echipa lui mobila de depanare, va sari in ajutorul tau. Il poti solicita si pentru revizii, reperatii capitale, montaj, tractare... Suna la noi si iti dam datele lui de contact.

Coroana butuc Komatsu WB93R-2 este o piesa de mare precizie!
Cum altfel ar putea lucra in mecanismul transmisiei inferioare unde totul este bine reglat? In acest angrenaj coroana de reductie are un rol important: acela de a dezvolta un cuplu de forta superior. Daca oricare dintre piesele din angrenaj sufera o avarie, aceasta le va afecta pe toate celelalte: pinioane, coroana.
De aceea, la primul semn de defectiune ele trebuie inlocuite, iar apoi trebuie refacuta etanseitatea. Transmisia finala da forta utilajului tau! Comanda coroana de butuc la primul semn de avarie!
De obicei ce e bun, e gratis!
Greu poti sa iti dai exact seama care este defectiunea, ce piesa trebuie inlocuita, cum si unde o poti monta... Noroc ca ne-am gandit noi la tine! Punem, fara niciun cost, experienta unor experti la dispozitia ta! Suna, povesteste ce face rau si gresit utilajul tau si ei te vor lamuri!
Coroana de butuc pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2 este o piesa care surprinde intreaga piata a produselor de schimb pentru utilaje! Incearc-o acum si vei primi si un certificat conform caruia timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pentru ca, la noi gasesti, non stop, doar piese si servicii de top!
Pentru a scurta perioada de asteptare, prin serviciul de curierat rapid coroana butuc Komatsu WB93R-2 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs si deschiderea coletului la livrare.

Stii la fel de bine ca noi, sau poate mai bine ca montajul trebuie sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat transmisii finale. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor vor reda pofta de viata  a utilajului tau.

Specificatii tehnice

• 75 de dinti.
• Diametrul exterior 24,5 cm.
• Diamentrul interior 22,1 cm.
• Latime 4,9
Trimite mesaj
Din Gura in Gura