Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor pentru compresor Atlas Copco 146D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Atlas Copco 146D
Cod produs
J80AW4RF-E
Out Of stock
Descriere
Electromotor compresor Atlas Copco 146D prezentat in imagini este ceea ce iti trebuie daca vrei calitate superioara, europeana, la un pret accesibil. Este fabricat in Polonia si este dovedit a manifesta rezistenta si durabilitate in conditii dificile. Calitatea sa este comparabila cu aceea a originalului, iar investitia ta va fi una mult mai mica.

Vrei detalii? Cere acum o oferta pentru acest electromotor compresor Atlas Copco 146D din imagini!
Consilierii firmei sunt la dispozitia ta daca ai nevoie de ajutor la alegerea componentelor potrivite pentru utilajul tau, asigurandu-ti consiliere tehnica gratuita! Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata! Telefonic sau completeaza formularul de pe site. Sau pe WhatsApp. Vei fi multumit!
Pentru ca prioritatea noastra este solutionarea rapida si eficienta a tuturor problemelor care tin de utilaj. Iar impreuna putem gasi rapid cea mai buna solutie pentru tine!
Suna-ne, avem pentru utilajele tale mai mult decat piese de schimb!

Garantia acestui electromotor Atlas Copco 146D - pentru eventuale defecte de fabricatie - se intinde pe durata unui an de la momentul achizitiei.

Produsul va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea pieselor inainte de a achita.
Te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal acest electromotor compresor Atlas Copco 146D comandat.

La un acelasi apel, poti solicita colegilor de la departamentul tehnic si interventia mecanicilor nostri colaboratori, ca sa beneficiezi de un serviciu tehnic prompt si de calitate.
Ei pot interveni pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau, deoarece sunt pregatiti sa iti aduca utilajul la randament maxim.
Afla direct de la noi cum te putem ajuta sa ai un utilaj bine intretinut si permanent functional.

Specificatii tehnice
Tensiune 24V
Putere 4kW
Prindere in 3 suruburi
Bendix cu 9 dinti
Rotire in sensul acelor de ceas
Trimite mesaj
Din Gura in Gura