Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa hidraulica pentru miniexcavator Bobcat 225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 225
Cod produs
FT729B4S-E
Out Of stock
Descriere
O pompa hidraulica care nu este de calitate poate conduce chiar la imobilizarea utilajului. Asa ca ai grija ce piese cumperi. Noi iti propunem o astfel de pompa hidraulica pentru miniexcavator Bobcat 225 precum cea din imagini, o componenta de calitate, pentru o reparatie care sa dureze.
Pretul atractiv si calitatea superioara, fabricarea ei cu atentie la detalii, toate acestea reprezinta avantaje ale achizitiei pompei din oferta noastra.

Vorbim despre o pompa hidraulica completa, formata din 3 corpuri, fabricata pentru un asemenea miniexcavator Bobcat 225.
Pompa este fabricata in Italia de o companie cu experienta de zeci de ani in domeniul hidraulicii. Termenul de executie este de 2-3 zile de la comanda, iar fiecare pompa este noua si testata inainte de expediere.

Recomandam si schimbarea uleiului si a filtrelor hidraulice, odata cu inlocuirea pompei.
Cere acum o oferta pentru aceasta pompa hidraulica miniexcavator Bobcat 225 si afla detaliile de care esti interesat!
Este ceea ce cautai? Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur de alegerea ta, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului.

Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!
Acest produs merita atentia ta! O asemenea pompa hidraulica Bobcat este realizata pe comanda si se ofera garantie!

Contacteaza-ne, avem pentru tine si utilajul tau tot ce este nevoie!
Livram rapid, in orice zona din tara, din respect pentru timpul tau si pentru nevoia de a-ti vedea utilajul inapoi la treaba! Primesti aceasta pompa hidraulica miniexcavator Bobcat 225 in 24 de ore, oriunde ai fi, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona!
Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi aceasta cerere de pe site!

La un acelasi apel, poti solicita colegilor de la departamentul tehnic si interventia mecanicilor nostri colaboratori, ca sa beneficiezi de un serviciu tehnic prompt si de calitate.

Ei pot interveni pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau, deoarece sunt pregatiti sa iti aduca utilajul la randament maxim.
Afla direct de la noi cum te putem ajuta sa ai un utilaj bine intretinut si permanent functional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura