Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa hidraulica Bobcat 6663954

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6663954
Cod produs
AKS2V095-E
Out Of stock
Descriere
Daca esti pe site-ul nostru, inseamna ca ai nevoie de piese de schimb, cauti piese de calitate, la preturi prietenoase. Alege asadar din oferta noastra aceasta pompa hidraulica Bobcat 6663954 si vei fi pe deplin multumi!

Vorbim despre o pompa hidraulica completa, formata din 3 corpuri, fabricata pentru un miniexcavator Bobcat.

Pompa este fabricata in Italia de o companie cu experienta de zeci de ani in domeniul hidraulicii. Termenul de executie este de 2-3 zile de la comanda, iar fiecare pompa este noua si testata inainte de expediere.

Recomandam si schimbarea uleiului si a filtrelor hidraulice, odata cu inlocuirea pompei.
Vrei detalii? Cere acum o oferta pentru aceasta pompa hidraulica Bobcat 6663954 din imagini si afli tot!
Este ce cautai? Perfect! Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate.

Ca sa fii sigur de alegerea ta, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuit!

Acest produs merita atentia ta! O asemenea pompa hidraulica Bobcat este realizata pe comanda si se ofera garantie!

Suntem mereu aici, facem totul ca sa ai utilaj functional!
Nu ne oprim pana la tine! Suntem in miscare pana cand vei intra in posesia piesei de schimb necesare! Stim ca te grabesti cu reparatiile utilajului! Primesti aceasta pompa hidraulica Bobcat 6663954 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o ridici chiar tu din sediul nostru, daca esti prin zona! Pentru aceasta, apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site, pentru inregistrarea comenzii tale!

Oferta de piese de schimb de calitate o insotim de o oferta de servicii tehnice, prompte si garantate, dedicate clientilor nostri.
Dupa achizitia piesei, poti solicita si interventia mecanicilor nostri colaboratori din zona ta pentru a primi ajutor la montaj sau pentru efectuarea oricaror reparatii.
Acestia pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura