Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion transmisie finala punte pentru excavator JCB JS130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS130
Out Of stock
Descriere
Acest pinion transmisie finala punte pentru excavator JCB JS130 reprezinta viitorul in domeniul pieselor si accesoriilor pentru utilaje, asa ca il gasesti la noi pe stoc!
Daca te gandesti sa il achizitionezi, vrem sa stii nu numai ca faci cea mai inspirata alegere, dar ne vei avea alaturi pentru a afla orice informatie utila muncii tale!

Piesa este fabricata cu atentie la detalii, iar materialul din care este realizat este un metal dur, de inalta calitate. Un astfel de pinion punte excavator JCB JS130 este, fara indoiala, piesa de care utilajul tau are nevoie!

Cere acum o oferta, contacteaza-ne si afla detalii!
Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur de alegerea ta, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului.
Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

Avem mai mult decat piese de schimb!
Comprimam cat se poate de mult asteptarea pieselor noastre de schimb! Expedierea lor a devenit o arta pentru echipa noastra, asa ca fii sigur ca iti vei repara utilajul in timp util! Plasezi comanda si primesti acest pinion punte excavator JCB JS130 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau il poti ridica chiar tu din sediul nostru, daca esti prin zona! Trebuie doar sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site!

Iti putem pune la dispozitie - pe intreg cuprinsul tarii - personal specializat pentru repararea oricarei defectiuni aparute la puntea utilajului tau.
Una dintre echipele noastre mobile poate monta si aceasta piesa in localitatea in care se afla utilajul tau.
In afara unui montaj de calitate al pieselor noi achizitionate din oferta noastra, efectuam reparatii, punctuale sau complexe, revizii periodice.
Departamentul nostru tehnic iti ofera informatii suplimentare despre acest serviciu.

Cod produs: 5BOHSVJK-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura