Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Valtra BH 145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra BH 145
Cod produs
LBC465IR-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Valtra BH 145 este o creatie tehnica marca Original Carraro! Elementul de transmisie celebru pentru rezistenta lui la exploatare intensa, care demonstreaza inca o data ca dezvoltarea tehnica este in continua miscare! Prelucrata excelent, super fiabila si la un pret accesibil, bieleta se afla permanent la noi pe stoc, usor de livrat oriunde in tara!

Implicarea ta intr-o industrie atat de grea si toate eforturile pe care esti nevoit sa le faci sunt dincolo de cuvinte! Din pasiune pentru activitatea pe care o intreprinzi, insa, este necesar sa te adaptezi noilor metode de remediu, dar mai ales, sa le descoperi pe acelea care sunt 100% adresate utilajului pe care il conduci! Pentru aceasta, primesti suportul nostru permanent! Agentii nostri sunt gata sa-ti raspunda la solicitari, oricare ar fi ele, in cel mai scurt timp!

Tu si utilajul tau puteti face o echipa si mai buna!
Aceasta bieleta pentru tractor Valtra BH 145 este conceputa cu profesionalism, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic pentru imbunatatire! Joaca un rol esential in functionarea utilajului pe termen lung! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza cu atat mai bine cu cat articulatia sferica este si ea protejata, cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Daca nu schimbi nimic, nimic nu se va schimba!
Atunci cand previi neplacutele defectiuni, fara sa intri intr-un cerc vicios, d-abia atunci poti spune ca economisesti! Aceasta este investitia inteligenta pe care o promovam! Suntem aici pentru tine, gata sa-ti oferim cel mai pretios serviciu din zona tehnica: serviciul nostru gratuit de consultanta! Practic, o serie de actiuni care iti vor aduce un plus de valoare in fiecare zi de munca, imbunatatindu-ti rutina!

• Identificare 100% corecta
• Interes pentru nevoile tale si ale utilajului
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Aceasta bieleta tractor Valtra BH 145 merita sa o achizitionezi cu toata increderea, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Este momentul sa intram in miscare pentru prelucrarea datelor tale si o expediere cat mai rapida! Utilajul tau va reveni curand la munca, cu o capacitate 100%! Primesti aceasta bieleta tractor Valtra BH 145 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu trebuie decat sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site, pentru inregistrarea comenzii!

Inima utilajului tau bate dupa cum ii canta mecanicul! Da, cam atat de mult influenteaza montajul functionarea utilajului! Nu e de mirare ca o piesa de schimb care a fost montata cu stiinta, poate sa traiasca mai mult si sa fie de doua ori mai eficienta! Opteaza pentru un montaj complet si lasa-te doar in grija unor profesionisti cu experienta!

Mergi pe ideea unui montaj complet si vei evita alte neplaceri!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: LBC465IR-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura