Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Valtra 8000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 8000
Cod produs
AOCFHPMK-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Valtra 8000 este o creatie tehnica de succes, o investitie de timp si responsabilitate din partea celor mai importanti ingineri din lume! Provine de pe teritoriul Italiei, dintr-un atelier de ultima generatie, unde s-au conceput piese de schimb dupa cele mai noi standarde: Original Carraro! A fost proiectata sa satisfaca si cele mai pretentioase criterii, devenind unul dintre cele mai rezistente elemente de transmisie. Este foarte bine cotata in categoria ei si foarte fiabila, compatibila pe numeroase modele.

Ce-ai spune de o noua viziune asupra investitiilor tale? Una in care poti avea 100% incredere si care iti aduce rezultate concrete, in cel mai scurt timp! Bineinteles ca merita sa facem investitii inteligente! Pentru acest lucru angajatii nostri sunt pregatiti sa te asiste la tot pasul, sa-ti ofere timpul lor, toate cunostintele si experienta, pentru a le folosi in avantajul tau, imbunatatind rutina de munca.

Aceasta bieleta pentru tractor Valtra 8000 este prelucrata dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta si siguranta! Joaca un rol esential in functionarea utilajului pe termen lung! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza cu atat mai bine cu cat articulatia sferica este si ea protejata, cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Daca nu schimbi nimic, nimic nu se va schimba!
Nu astepta sa fii nevoit sa iei atitudine. Atunci cand previi neplacutele defectiuni, fara sa intri intr-un cerc vicios, d-abia atunci poti spune ca economisesti! Aceasta este investitia inteligenta pe care o promovam! Toata energia pe care o cheltuiesti in mod constient este o investitie! Suntem aici pentru tine, gata sa-ti oferim cel mai pretios serviciu din zona tehnica: serviciul nostru gratuit de consultanta! Practic, o serie de actiuni care iti vor aduce un plus de valoare in fiecare zi de munca, imbunatatindu-ti rutina!
• Identificare 100% corecta
• Interes pentru nevoile tale si ale utilajului
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Aceasta bieleta tractor Valtra 8000 merita atentia si increderea ta pe deplin, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Vei intra in posesia comenzilor tale tot atat de repede pe cat iti doresti sa remediezi defectiunile utilajului tau! Primesti aceasta bieleta tractor Valtra 8000 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru. Nu-ti trebuie decat sa ne apelezi telefonic sau sa completezi o cerere de pe site, pentru inregistrarea comenzii!

Opteaza pentru un montaj complet si lasa-te doar in grija unor profesionisti cu experienta! Mergi pe ideea unui montaj complet si vei evita alte neplaceri!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: AOCFHPMK-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura