Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Same Iron 155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same IRON 155
Cod produs
RE4FTHNG-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Same Iron 155 este o creatie tehnica super bine cotata in categoria celor de transmisie, care are o contributie esentiala in eficienta sistemului de directie! Este fabricata de catre producatorul Original Carraro, o sursa renumita pentru piese de schimb de ultima generatie, prelucrate impecabil si extrem de rezistente in timp!

Nu uita ca depozitul nostru este ca o carte deschisa, cu mii de file tehnice! Fiecare utilaj, oricare ar fi categoria lui, isi poate gasi pe rafturile noastre, cele mai potrivite surse de remediu! Tu poti invata sa faci investitii pe termen lung, doar ascultand recomandarile pe care agentii nostri sunt pregatiti sa ti le faca, de fiecare data cand le vei cere ajutorul!

Avem mai mult decat piese de schimb! Apeleaza-ne si vei vedea!
Aceasta bieleta pentru tractor Same IRON 155 este conceputa sa reziste la exploatare intensa, dintr-un material de inalta calitate, care a fost tratat termic pentru performanta! Joaca un rol esential in functionarea utilajului pe termen lung! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza cu atat mai bine cu cat articulatia sferica este si ea protejata, cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Norocul este de partea ta! Avem consultanta gratis!
Unul dintre eforturile pe care le-ai putea face in plus ar fi sa incerci sa-ti cunosti mai bine utilajul si, astfel, sa-i inveti functionarea si punctele lui slabe. Aici vom interveni si noi, prin serviciile noastre de consultanta pe care merita sa te bazezi. Nu numai ca sunt gratuite, insa nimic din tot parcursul alaturi de noi nu poate fi inutil. Fiecare noua actiune indreptata catre tine este oportunitatea prin care iti poti creste productivitatea! Alaturi de noi esti in centrul atentiei si primesti, asa cum se cuvine, un tratament personalizat!
• Ne straduim sa alegem piesa perfect compatibila! Departamentul nostru de identificari face o treaba excelenta!
• Te ajutam sa inveti metode personalizate de intretinere ale utilajului pe care il conduci!
• Atunci cand utilajul tau nu vrea sa se mai clinteasca din loc, te ajutam, desigur, cu reparatii la fata locului! Nu te ingrijora, venim oriunde te-ai afla!

Produsele noastre merita toata increderea clientilor! Ele sunt alese cu deosebita atentie si respecta un principiu fara de care nici nu le-ai mai vedea la noi pe rafturi: calitatea! Aceasta bieleta tractor Same IRON 155 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Livram cu viteza, cu energie, rapid, dinamic, prompt! Stim ca asta iti doresti, pentru remedierea in timp util a defectiunilor! Utilajul tau va fi gata in scurt timp pentru o noua zi de munca si ne face placere sa contribuim si noi la asta! Primesti aceasta bieleta tractor Same IRON 155 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site!

Opteaza pentru un montaj complet si lasa-te doar in grija unor profesionisti cu experienta! Tine cont de toate detaliile!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: RE4FTHNG-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura