Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan 35mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Brida cruce cardan 35mm
Cod produs
V5SOG1NF-C
Out Of stock
Descriere
Atunci cand te hotarasti sa cumperi de la noi, vei descoperi ca alaturi de noi va fi o colaborare frumoasa, de lung parcurs! Avem o predilectie pentru calitate, asa ca tot ceea ce vei fi achizitionat, cu ajutorul nostru, va fi perfect pentru utilajul pe care il conduci, dar si pentru buzunarul tau! Cumpara acum aceasta brida cruce cardan 35mm noua si vei fi pe deplin multumit!

Piese de top, pe fiecare raft!
Aceasta brida cruce cardan 35mm este o piesa remarcabila atat prin fiabilitatea ei, cat si prin rezistenta. Piesa este fabricata din otel dur, de inalta calitate. Iti prezentam, asadar, spre achizitie aceasta brida cruce cardan, caracterizata de durabilitate, pret si usurinta la montaj. Poti sa fii sigur ca alaturi de noi vei gasi cele mai bune produse, la cele mai bune preturi, compatibilitate perfecta cu utilajul tau, de o rezistenta incredibila, iar una dintre aceste piese este chiar aceasta brida cruce cardan 35mm din oferta!

Consultanta gratuita? La noi, da!
Depozitul nostru este un fel de Arca lui Noe a pieselor de schimb. Ori gasesti piese pe stoc, pentru orice categorie de utilaj. Ori le putem aduce, atata vreme cat sunt fabricate, indiferent din ce parte a lumii. Pretuim foarte mult felul in care se realizeaza identificarea pieselor, asa ca alaturi de noi vei avea garantia ca primesti piese perfect compatibile utilajului pe care il conduci! Intalnirea cu noi iti poate aduce rezultate concrete in activitatea pe care o intreprinzi!

Livrare in 24 de ore, de pe rafturi!
Modalitatea in care se face livrarea produselor noastre este, de fapt, demonstratia faptului ca respectam timpul tau si intelegem pe deplin ca ai nevoie de reparatii in timp util! Iti vei pune utilajul pe picioare in cel mai scurt timp! Aceasta brida cruce cardan 35mm va ajunge la tine in 24 de ore, cu plata ramburs, sau poate fi ridicata direct de la noi din depozit, daca esti prin zona! Asa ca apeleaza-ne sau depune o cerere pe site, pentru inregistrarea comenzii tale!

Un serviciu oferit pentru a te bucura de functionarea optima a piesei este interventia mecanicilor la punctul de lucru al echipamentului. Prin intermediul lor iti asiguri un montaj de calitate, revizii periodice in vederea mentinerii unui randament ridicat, cat si reparatii complexe in cazul unor defectiuni majore aparute. Suna la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii si programari!

Specificatii:

Material: Otel
Diametru: 34,92mm
Lungime: 73.15mm
Grosime: 4.57mm
Latime:  22.35mm
Calitate: Respecta standardele ANSI, ASTM SI DIN

Cod: V5SOG1NF-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura