Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan Caterpillar 3508589 350-8589

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 3508589 350-8589
Cod produs
0GEAYHXR-C
Out Of stock
Descriere
Aceasta brida cruce cardan Caterpillar 3508589 350-8589 este un accesoriu din gama de top, construit sa reziste! Utilajul tau va rula perfect cu aceasta brida! Piesa este fabricata din otel, un material dur, de inalta calitate. Ne-am propus sa iti prezentam de fiecare data numai piese si accesorii de calitate, rezistente si fiabile, astfel incat, indrumat de noi, sa reusesti sa prelungesti functionarea utilajului tau. O asemenea brida cruce cardan Caterpillar 350-8589 corespunde pe deplin cerintelor clientilor!

Cere acum o oferta pentru aceasta brida cruce cardan Caterpillar 3508589 si vei fi pe deplin multumit!
Depozitul nostru este un colt de rai pentru fiecare pasionat de utilaje. Este locul in care ne intalnim si reinventam zilele de munca! Alaturi de noi beneficiezi de o experienta tehnica completa si iti poti transforma rutina de munca, intr-o noua conduita, mult mai eficienta si chiar personalizata!

Plaseaza acum comanda, maine ai piesa!
De la noi din depozit si pana in mainile tale este un proces de numai 24 de ore. Produsele noastre se livreaza rapid, oriunde te-ai afla, tocmai pentru a castiga timp! Intreruperile de la munca nu sunt tocmai o placere, pentru niciun conducator de utilaje! Fie ca alegi optiunea unui curier, cu plata ramburs, fie ca preferi sa ridici aceasta brida cruce cardan Caterpillar 3508589 personal din sediul nostru, totul incepe cu un simplu apel din partea ta, la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina! Poti, la fel de usor, sa completezi o cerere de pe site, pentru inregistrarea comenzii!

La cerere, asiguram montajul pieselor achizitionate!
Pentru o remediere rapida si adecvata a problemelor mecanice ale utilajului tau, una dintre echipele noastre mobile iti sta la dispozitie. Mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot monta corect componentele de care ai nevoie. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu. Poti apela la ei pentru reparatii complexe, montarea pieselor noi sau pentru reviziile periodice. Nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii:

Material: Otel
Diametru: 34,92mm
Lungime: 73.15mm
Grosime: 4.57mm
Latime: 22.35mm
Calitate: Respecta standardele ANSI, ASTM SI DIN

Cod: 0GEAYHXR-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura