Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta John Deere RE350400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere RE350400
Cod produs
CO96HXTQ-A-RA
Out Of stock
Descriere
Ceea ce urmeaza sa citesti iti poate fi extrem de folositor in activitatea de productie. Este vorba despre aceasta bieleta John Deere RE350400 - o productie marca Original Carraro, un element de transmisie de top, responsabil cu functionarea sistemului de directie si indispensabil pentru deplasarea utilajului! Produsul este super bine cotat, iar de cand este gazduit la noi pe rafturi, primeste solicitari consistente, de peste tot din tara!
Depozitul nostru este un gigant ale carui praguri le treci cu entuziasm si in cadrul caruia gasesti absolut tot ce iti trebuie pentru o zi de munca eficienta! Utilajul tau poate deveni mai puternic inspirandu-te din atatea variante de metode de care dispunem!

Depozitul nostru este sursa produselor de calitate!
Aceasta bieleta John Deere RE350400 este prelucrata sa reziste la exploatare maxima, dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic si testat pentru performanta! Asigura un transfer optim al comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si o vei folosi fara probleme. La asta contribuie intretinerea in stare buna a articulatiei sferice, cu ajutorul unui manson de cauciuc.

Avem mai mult decat piese de schimb! Ajutorul nostru este unul concret!
Aici primesti timp de calitate de la profesionisti, recomandari pertinente, informatii de ultima ora si solutii personalizate utilajului tau!
• Inainte de toate, apeleaza-ne si fa-ne cunoscuta situatia in care te afli. Suntem pregatiti sa raspundem solicitarilor tale, intrebarilor si provocarilor de orice fel!
• Facem o identificare cat mai clara alaturi de colegii nostri specialisti. Utilajul tau va beneficia de echipamente 100% compatibile.
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam chiar sa repari orice defectiune!
• Suntem dispusi sa ne deplasam pe teren, oriunde te-ai afla, daca ai nevoie de reparatii de urgenta la fata locului! Atunci cand esti imobilizat, ne grabim sa te scoatem din impas.
• Avem recomandari sigure pentru montaj de calitate, in toate zonele tarii!

Daca esti nelinistit atunci cand faci o noua investitie, ei bine, in acest caz te poti relaxa complet. Aceasta bieleta John Deere RE350400 merita sa o achizitionezi cu toata increderea, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Este momentul sa ne apelezi sau sa depui comanda ta on-line, completand aceasta cerere. O bieleta John Deere RE350400 va fi expediata catre tine in cel mai scurt timp, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare! Sau te asteptam pe la sediul nostru, de unde poti ridica personal coletul tau! Cu acest prilej ne vom cunoaste si vom discuta despre intretinerea pieselor de schimb!

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti cu experienta, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta mult mai mult! Daca nu stii incotro sa o apuci, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: CO96HXTQ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura