Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea alternator Fiat Kobelco 87415848

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco 87415848
Cod produs
7QWB2DNL-RA-MI
Out Of stock
Descriere
Acest intinzator curea Fiat Kobelco 87415848 vine pe piata exact atunci cand este mai mare nevoie! Il gasesti, alaturi de mii si mii de alte piese de super calitate, la noi in depozit. Stim cat de important este pentru tine sa gasesti solutii optime si de calitate pentru utilajul tau, asadar, iti recomandam cu maxima certitudine acest intinzator de curea despre care iti oferim si cateva detalii.
Cere chiar acum o oferta si acest intinzator curea va fi al tau in cel mai scurt timp. Vei achizitiona o piesa de calitate garantata, ce are rolul de a tensiona corect cureaua. Plaseaza acum o comanda telefonic sau online! Consultantii nostri asteapta apelul tau pentru a discuta un plan de intretinere personalizata a utilajului tau care te va ajuta sa economisesti timp, bani si efort!

Intinzator curea Fiat Kobelco 87415848 - rezistenta si fiabilitate pentru o functionare impecabila!
Deteriorarea mecanica produsa de ruperea curelei, zgomotul produs de defectarea rulmentului sau lipsa tensionarii ca urmare a imbatranirii sunt simptome care trebuie tratate cu mare atentie! O cauza poate fi si o curea de ventilator care, desi e noua, nu este bine intinsa. Rolul intinzatorului este acela de a tensiona corect cureaua, pentru a evita patinarea acesteia pe fuliile angrenate, dar si de a evita fortarea axiala excesiva a axelor fuliilor angrenate. Nu exista piesa lipsita de importanta, fiecare dintre elementele care alcatuiesc utilajul tau are rolul lui in functionarea intregului.
Cu noi e simplu sa fii bine informat! Si e si gratuit!
Cu o descriere sumara la telefon a defectiunii care ti-a imobilizat utilajul primesti sfaturi concrete, practice pentru reparatie. Avem in echipa specialisti care te pot ajuta sa identifici corect piesa defecta sa o procuri si sa o montezi. Suna-i si vei primi garantat cele mai bune sfaturi!
Este foarte putin probabil ca un  intinzator curea alternator Fiat Kobelco 87415848 provenit din depozitul nostru sa aiba  defecte de fabricatie. Vei primi oricum un certificat de garantie de 6 luni inclus in colet, impreuna cu factura. Sau, pentru urgente, poti veni la sediul nostru si primesti piesa si documentele pe loc.
Livrarea unui intinzator curea Fiat Kobelco 87415848 dureaza in jur de 24 de ore prin curier rapid. Eventual, ne poti vizita personal la  depozitul nostru. daca vrei sa ridici piesa cu mana ta!
Iti recomandam cu insitenta sa chemi pe cineva autorizat sa faca montajul! Vei avea siguranta functionarii optime pentru mult timp. Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Daca ai nevoie de un mester bun, suna-ne! Avem parteneri specializati care pot veni in ajutor oriunde te-ai afla!

Specificatii tehnice

• Diametru rola 74 mm
• Inaltime 57mm
• Diametru gaura surub prindere 10mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura