Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pentru punte Carraro 644776

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
1AFZBW0E-RA-CD
Out Of stock
Descriere
Piesele de schim pot fi o chestiune deosebit de complicata. Nu numai ca sunt numeroase precum un cer instelat pe timpul verii. Dar sunt de tot soiul. Aceeasi piesa, acelasi rol, pentru acelasi tip de utilaj - eu ce aleg? Noi te sfatuim sa alegi intotdeauna calitatea. Este o cale care nu te va trada niciodata. Este un drum pe care mergi la sigur. Si nu inspre o drstinatie obscura. Ci inspre performanta. Alege aceasta bucsa punte Carraro 644776 si pune-ti utilajul in miscarea ce iti da speranta ca se poate mai bine. Chiar se poate!

Atunci cand alegi o noua piesa de schimb pentru utilajul tau care sunt criteriile dupa care te ghidezi? Te intereseaza doar pretul ei? Te uiti si la caracteristici? Esti intersat daca e o piesa originala sau ba? Ai vrea sa stii cum sta treaba cu rezistenta si durabilitatea? Toate cele de mai sus sunt aspecte pe care ar trebui sa le ai in vedere. Insa niciodata, dar niciodata nu te ghida doar dupa pretul unei componente. Aparentele economii pe care crezi ca le faci alegand o piesa indoielnica se vor transforma in probleme care vor genera… ce sa vezi?! Alte costuri! Investeste in calitate si bucura-te de felul in care aceasta sporeste performanta utilajului tau. Alege aceasta bucsa originala Carraro!

Bucsa punte Carraro 644776 - ca sa treci peste orice punte!

Probabil ca te uiti cu mari indoieli la o piesa de aceasta dimensiune. Dar o asemenea bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Bazeaza-te pe experienta noastra!

Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor atunci cand vine vremea sa achizitionezi noi piese de schimb. Sau cand ai nevoie de un sfat. Sau de o recomandare. Tot ce ai de facut e sa ne contactezi iar de restul ne ocupam noi!

Bucsa pentru punte Carraro 644776 are o garantie ce se intinde pe o durata de 6 luni de la data achizitiei.

Aceasta bucsa punte Carraro 644776 va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil, prin curier rapid, oriunde te-ai afla. Iti reamintim ca site-ul nostru e locul in care vei gasi mereu calitatea. E la ea acasa aici!

Cu montajul nu e de glumit. De fapt, in acest moment incepi sa ii dai viata piesei de schimb. Sau dimpotriva! Depinde cu cine alegi sa inlocuiesti piesa. Te lasi pe mana oricui si risti?

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura